Ha választhatnál, milyen természetfeletti lény lennél leginkább és miért?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 16:32
31/65 anonim válasza:
Olyan képességet szeretnék mint Claire-nek a Hősökből :D
32/65 anonim válasza:
Köztársasági elnök, mert akkor nem kellene figyelnem a helyesírásra.
34/65 Faragó Balázs válasza:
Vámpír lennék mert szuperül nézne ki ahogy este akármit csinálhatok kint, ráadásul sötétben is látnék :)
Vagy varázsló mert amit szeretnék azt megkapnám(PL.:számítógép amin minden max grafin elfut,Világbéke,Nem lesz világvége,Ha a szeretteim meghalnak még tudnék találkozni velük akkor is stb.stb.stb.)!!
De a halhatatlan ember is jól hangzik mert kipróbálnám milyen 1000 m magasból lerepülni(lezuhanni de olyan mint ha repülnék).:)
35/65 anonim válasza:
Pedomaci:D:D
Gyertek csak kislányok!
36/65 Isabella95 válasza:
Sellő a vízimádatom miatt
vagy
Vérfarkas mert kutyapárti vagyok :D
vagy
Hell Girl mert minden és mindenki felett áll
37/65 anonim válasza:
Én mindig szárnyakat szerettem volna mint az angyaloknak van, de olyan ami csak akkor tűnik elő amikor én akarom! :) A gondolatolvasás pedig sosem vonzott xD Igazából félek tőle, mert nem szeretem ha hallják amit gondolok :P Idegesítene...
38/65 anonim válasza:
Castiel az Odaátból, mert kell nekem a ballonkabátja.
39/65 anonim válasza:
ÉN wesker mert jól néz ki jó a ruhája gyors erős és tetszik a napszemüvege
vagy
cratos mert félisten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!