Van valakinek különleges képessége?
Figyelt kérdés
Akinek van írja le pontosan 1 kommentbe vagy ezt a címet szíveskedjék fel venni MSN-re : lemon000@windowslive.com
Trágár , sértő , nem ide tartozó kommenteket senki ne írjon ! Az ilyen emberek véleménye nem érdekel !
2011. ápr. 26. 16:50
21/31 anonim válasza:
Megérzem, ha figyel valaki
elbűvölő átlag ember
22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normál kommenteket a nem ide illő kommentár írókat meg csak sajnálni lehet... Hogy vannak ilyen beteg emberek akik nem tudják el olvasni a kérdést figyelmesen !
2011. ápr. 26. 22:02
23/31 anonim válasza:
Huh. Nem tudom,hogy ez képesség,lehet,hogy ösztön,nem tudom. PL: Este amikor hallom hogy járkálnak a testvéreim/anya akkor rögtön tudom mondani,hogy melyik az. vagy: Mindig tudom,érzem ha figyelnek,követnek. Vagy: Kikapcsolom az agyam,és nem hallok semmit,csak a gondolatomat hangosan.~ Hát nem tudom,hogy mennyire tettem benyomást a kérdésedre,de én ezeket tudom neked leírni. :D
24/31 anonim válasza:
Tudok hányni a homlokomon keresztül!
És megérzem ha éhes vagyok.
25/31 anonim válasza:
Érzem , hogy milyen hangulatban van a mellettemlévő ember anélkül , hogy látnám az arckifejezését.És van mikor megérzek dolgokat , és volt olyan is , hogy valamiről nagyon akartam álmodni és megállmodtam , vagy akaratlanul megállmondtam valami hihetetlent.Vagy ha valakihez hozzáérek érzem az energilyályát.Nincs emesenem de ha van citromailod vagy freemailod írj a privibe !!
26/31 anonim válasza:
Utolsó: Azt én is érzem,hogy a mellettem lévő embernek milyen kedve lehet úgy,hogy nincsen arckifejezése. De az is csak megérzés számomra.
27/31 anonim válasza:
Én tudom mikor, ki gondol rám mert csuklok olyankor és ha visszagondolok rá akkor abbamarad ^^
28/31 anonim válasza:
Én felfogom a napenergiát és átalakítom árnyékká.Elég különleges?
29/31 anonim válasza:
néha kitakarítom a szobám. elég ennyi infó? :)
30/31 anonim válasza:
Egyszer megálmodtam azt, hogy valamelyik családtagunk meghal és egy hétre rá tényleg meghalt. Meg néha eltalálom azt, hogy ki mire gondol éppen de bisztos csak véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!