Van valakinek különleges képessége?
Akinek van írja le pontosan 1 kommentbe vagy ezt a címet szíveskedjék fel venni MSN-re : lemon000@windowslive.com
Trágár , sértő , nem ide tartozó kommenteket senki ne írjon ! Az ilyen emberek véleménye nem érdekel !
tudom kontrollálni az embereket (mind control)
egyszer rávettem egy férfi tanáromat (59 éves) hogy szopjon le
16/f
Nekem nagyon erősek a megérzéseim, néha beugrik egy kép, és utána nem sokkal pont ugyanaz, ugyanúgy megtörténik. Kis dolgokkal kapcsolatban általában, és nem én csinálom, "csak úgy jön" ritkán. Néha álmomban, pl. anno megálmodtam, melyik tételeket fogom húzni érettségin (sajnos csak előtte nap :P), illetve államvizsgán. Jó lenne ezt fejleszteni valahogyan.
Hát ez nem olyan nagy "képesség", de ez jutott. :D Ezen kívül még meg tudok enni több tábla csokit egy nap alatt. :)
Én elő tudok idézni alvási paralízist, pedig soha sem tanultam, hogy kell. Kis koromban sok problémát okozott, most is kerülöm, de ha akarnék, simán le tudnék menni abba a tudatállapotba. Ez nem természetfeletti, de mindenképpen különleges képesség.
Remélem ilyesmire gondoltál.
Igen van átlátok az üvegen.
flopilemez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!