Van valakinek különleges képessége?
Figyelt kérdés
Akinek van írja le pontosan 1 kommentbe vagy ezt a címet szíveskedjék fel venni MSN-re : lemon000@windowslive.com
Trágár , sértő , nem ide tartozó kommenteket senki ne írjon ! Az ilyen emberek véleménye nem érdekel !
2011. ápr. 26. 16:50
1/31 anonim válasza:
bele tudom írni a nevemet a hóba
2/31 anonim válasza:
Néha megálmodok bizonyos jeleneteket a jövőből.Néha csak így érzek valamit a jövővel kapcsolatban, és pont az lesz. És néha úgy érzem ,képes vagyok befolyásolni az emberek cselekedeteit. Kiskoromban többször is "találkoztam" angyalokkal. Ne nézz hülyének, kérlek.:)
3/31 anonim válasza:
Mit értesz különleges képességen? Amit meg tud magyarázni a tudomány, de ritka, vagy azt, amit nem? Nekem van, csak nem biztos, hogy ilyesmire vagy kíváncsi:)
5/31 anonim válasza:
Egy bizonyos testrészem méretét meg tudom növelni.
8/31 anonim válasza:
A testemből barna tárgyakat tudok fejleszteni.
9/31 anonim válasza:
Auramódosítással tudom az emberek viselkedését befolyásolni.
10/31 anonim válasza:
Kampó alakú orrommal könnyebben lapátolom magam felé a pénzt, mint más emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!