Milyen típusú emberek vonzzál a szellemeket?

Még meg sem nyitottam a kérdést, de tudtam, hogy ilyen válaszok fognak érkezni...
Szerintem a kérdező nem a szkeptikusok véleményére volt kíváncsi...
Szerintem azok az emberek vonzzák a szellemeket, akik természetfeletti képességgel rendelkeznek, mert egy -egy szellem hozzájuk tudd csapódni és ez által tudnak kommunikációt létrehozni.
Van szellem világ az tuti, mert amikor a nagypapám meghalt akkor a kishúgom 4 évesen az mondta, hogy ott áll a hátam mögött és, hogy épp megy el.
Én megfordultam de nem volt ott senki.
Ez pár nappal a papa halála után volt.
A gyerekek 6 éves korukig látják szellemeket, addig még van nekik az úgynevezett 3.-ig szemük 6 év után ez megszűnik.
Úgyhogy én hiszem a kishúgomnak!

A médiumok!:D
Ne kérdezd hogy mi pls:D
"Barátod a Gugli"

Az érzékeny emberek.
Olyanok, akik amúgy is megérzik mások hangulatait.
Megérzik, hogy a másik milyen szándékkal áll hozzájuk, még akkor is, ha az illető ezt álcázza.
Megérzik, ha valaki hazug vagy nem a valódi érzéseit mutatja. Érzik, egy hely, vagy egy ember jó, vagy rossz kisugárzását.
Szerintem ez egy adottság.
És, mivel érzékenyebbek, így könnyebben érzékelnek természetfeletti dolgokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!