Miért mindig éjszaka látnak szellemeket az emberek?
Szellemeket nem látni, kell, hanem érezni. Én most sem látok egyet sem, de érzem a jelenlétüket körülöttem. Nem félek tőlük, mert tudom hogy fizikai kárt nem tehetnek bennem, mivel energia formában vannak az asztrális dimenzióban.
a látás földi dolog, viszont érezni, az természetfeletti!
A kérdésben rejlő állítás nem mindig igaz, csak jellemző.
Azért, mert éjjel
1. az emberek érzékei nyugodtabbak, "kihegyezettebbek" a kevesebb inger miatt
2. egy átlagos szellemszerű alak minimális kontrasztja, világosságbeli eltérése nappali fénynél nem észrevehető.
(Pl. van olyan elromlott Mp3-lejátszóm, aminek a kijelzője csak sötétben látható.)
Az emberi képzelet (és az osotobaság) határtalan. Sötétben minden árnyék,zaj rejtélyesebbnek tűnik,mint világosban. Nappal utánanézel a zaj forrásának,éjjel algha kelsz fel emiatt. Az pedig egész újszerű elképzelés,hogy a körülöttünk levő energia a szellemektől van,nem pedig pl. a rádióhullámoktól.
Unatkozó embereknek egyszerűbb az ilyesmikben hinni.
egyet értek az utolsó előttivel...
csak azért hiszik,mert nem látnak semmit,ha nappal hallod ugyanazt,akkor nem gyanakodsz szellemre...
Azért, mert minden sztoriban, legendában éjjel jönnek elő, és a többség ez alapján beképzeli magának.
Amúgy az egyik hozzászólónak igaza, tényleg érezni kell őket. Rendszerint én is érzem, hogy itt van egy, hol a konyhában, hol a szobámban. Most például nincs itt. Ha itt van, egy-egy elsuhanó árnyék, egy-egy zörej jelzi az itt létét, azon kívül, hogy érzem is a jelenlétét.
1.Szellemek átlátszóak, szóval fényben is ott vannak, de nem láthatók.
2.Akkor mindenki alszik és tudnak ilyeszgetni.
3.Ha kiakarnak nyírni, akkor az este tegyék, mert akkor senki nem segíthet és senki nem látja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!