MI lehetett ez? Mi volt ez? Léteznek?
Amennyiben tényleg fehér fény áradta a testéből, úgy egy pozitív energialényt érzékeltél. Alvás közben részben elszsakadunk a fizkai síktól, így könnyebben használjuk azokat az érzékeinket, amelyek úgymondd, feledésbe merültek az idő folyamán. Valószínüleg nem ártó lénnyel volt dolgod, az, hogy felborult a szekrény, arra utal, hogy nagy enegiája volt a szóban forgó entitásnak, mert bár fizikai testtel nem rendelkeznek, olyan frekvenciájú rezgéseket használt, melyek hatással voltak a körülötte lévő tárgyakra ( főleg, ha az nincs kellő egyensúlyban, és könnyedén ingataggá válik )
Mindenestre azt szűrtem le a történetedből, hogy az eset félelemmel töltött el téged, íyg azt a tanácsot kell adjam ( ritka, ha tanácsot adok, inkább magyarázatot ), hogy ha legközelebb is találkozol hasonló dolgokkal, akkorcsak simán hunyyd be a szemed, ürítsd ki minden gondoltaodat, ami másfelé tereli az elméd, koncentrálj arra, hogy körülötted minden harmóiában van, és abban a tudatban, hogy az illető érzékeli a gondolataid energiáját, mondjuk úgy, hogy ismeri a gondolataidat, kérd meg, hogy ne zavarjon, mert félsz tőle. Mivel a szellemlények főként csak felsőbb utasításra jelenhetnek meg ( szigorúak a szabályok )így, ha nem vagy, esetleg nem érzed magad eléggé felkészültnek az ilyen dolgok kezelésére, nem fognak téged zaklatni, csak ha nagyon fontos a küldetésük, de azt ebben az esetben olyan módon fogják számodra "megjeleníteni" amit te is megértessz és nem riadsz meg tőle, hogy megfelelően tudj cselekedni.
nekem ez a kérdés kicsit FAKE gyanús...
ha nem fake akkor meg:
szellem volt,vagy energia lény,vagy idegen de nem hiszem hogy az idegenek a szekrényedet rázogatnák...mondjuk lehetséges,mert keresnek dolgokat amiket elemezhetnek...tudod mint a régészeti ásó emberek,őket is mások tárgyai izgatnak.
Mennyi idős vagy?
15-16 éves?
Mikor tanuljátok meg végre h a Paranormal Activity nem mindenkinek való!
A 65%-os válaszoló vagyok
18/F vagyok, és amint látod, komoly válaszokat adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!