Hiszel sellőkben? Milyen sellős történeket ismersz? (nem kishableányra és h2o-ra gondolok. ^^ ) én hallottam egyet. Bővebben lent.
vagyis inkább több olyat,hogy tengerparton,mintha sellőt láttak volna. jó nyugi,nem veszem be... de azért.. :SS nem tudom...én hiszek bennük. :$
kérlek viccet,bunkóságokat ne írjatok mert így névtelenül könnyű. köszönöm.
14/L
na persze -.-
ezt csak kitalálták...miből gondolod h nem volt nő?
biztosan nincs, akkor a halnak meg az embernek kellene párosulni, de az nem lehetséges :D szóval nem létezik, mert akkor ha a ló és ember akarna gyereket(bár nem tom mér akarna valaki ilyet xd) akkor abból lehetne valami lótestű ember , vagy nem tom minek hívják az ilyet. akkor alég sok élőlény lenne a világon, vagyis több mint most. nem létezik!
mondások pedig léteznek, régen miket ki nem találtak az emberek :D
22:01
pedig lehetséges a fajok efféle keresztezése. nézd csak meg a lódarázs esetét:D
igen, és ott van még a kecskebéka, a farkaskutya, a vadász vagy utasszállító repülőmókus ( attól függ, az anya milyen típus volt ) és még lehetne sorolni....
Viccet félretéve : én igencsak kételkedem bennük, mivel többszáz éven keresztülcsak beszéltek róla, desem fénykép sem video nem támasztja alá.. a neten röpködő bombanő szépségű hableányos videók is kamu, mivel századokon keresztül csúfnak, és gonosznakk tartották őket, csak pár irodalmi mű miatt lettek csodaszépek, így a videókon is, amit egy búvár csajjal, akin olyan ruha va, aminek nagy az uszonya, és egyben van a lábrésze, könnyedén fel lehet venni...
Én is hiszek a sellőkben, legalábbis SZERETNÉK hinni. Szerintem lehetséges, hogy a víz alatt is kialakult az élet. Lehet, hogy nem a gyönyörű, szőke hajú éneklő sellőlányok léteznek, hanem egy furcsább, visszahúzódó és agresszív állatfaj, de valaminek lennie kell.
14/L
"hanem egy furcsább, visszahúzódó és agresszív állatfaj, de valaminek lennie kell."
Ööö, cápa? :)
Bocs, de ezt nem bírtam kihagyni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!