Ezt meg fogom találni életemben illetve látni fogom?
segíteni nem tudok sajnos :D
de ez tényleg idegesítő...ha már megcsinálták úgy, akkor miért vagdosnak ki belőle?
de ha már a vagdosottat szinkronizálták magyarra, akkor azt sehogy sem fogod megtalálni. vagy maximum ilyen házilag összevagdosott formában...hogy a kivágott jeleneteknél angolul van a szöveg.
jobban jársz ha könyvben elolvasod :DDD ott legalább nincsenek "kitépett lapok" :D:D
amúgy örülök, hogy van még ilyen fiatal (rajtam kívül) aki nagyon szereti az ilyen régebbi klasszikusokat :)
Szia!
Én csak ezt az egyet olvastam (nem tudom, van-e több), de ez nagyon jó:
Érdemes megvenni, főleg ennyiért...
Ja, lemaradt hogy 16/F
Ne féljetek, vagyunk még páran akik "csalódtak" a szép új világban... :)
első vagyok
júúúúj ez a könyv megvan amit linkeltél..lent van szegény a pincében :) Bratyómnak ha jól tudom megvan majdnem az összes alienes meg Predatoros könyv...de ezek nem mai darabok...szerintem csak antikváriumokban lehetne beszerezni őket. :)
Mondjuk én nem szeretek olvasni....bevallom :D de eddig aki előbb olvasta a könyvet és utána látták a filmet mindenki azt mondta, hogy csalódtak, mert könyvben sokkal jobb volt. :D biztos van a dologban valami...
ha így rákeresel [link] akkor több könyvet is ki fog adni. :)
vaaagy....érdemes lenne nézelődni bolhapiacon is...ott is szoktak régi könyveket árulni szinte fillérekért. :)
Minden jót!
f/23
jaa...meg van 3-4 régi képregényem is alienes...ha érdekel, akkor szívesen bescannelem és elküldöm :D
23/f
találtam egy oldalt...itt van lista a képregényekről is meg a könyvekről is meg mindenről :D
és ha gugliban lehet keresgetni...alien képregény...és találtam egy két oldalt ahol lehetett olvasni a képregényeket online :)
kiskoromban a spawn képregényeket is nagyon szerettem...lehet egyik nap utánajárok neten és nosztalgiázok egy kicsit :D:D
a sok könyv meg a sok képregény talán egy kicsit kárpótol a kimaradt jelenetekért :DD
minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!