Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » HOGY értessem meg a barátnőmme...

HOGY értessem meg a barátnőmmel, hogy szellemek nincsenek?

Figyelt kérdés

Nagyon durván hisz a szellemekben, állandóan róluk beszél, ha nem sikerül neki valami azt is a szellemekre fogja.

Amikor nála vagyok, mondja hogy most is van egy szellem a szobába, de én persze lószart sem látok. Szerinte ez azért van mert ha nem hiszek bennük akkor nem láthatóm őket.

Szerintetek nemnormális?

2011. ápr. 5. 17:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

höh! most komolyan.

ennyi élőlényt...-.-

haver! ha hisz a szellemekben, akkor fogadd el. a hit és a szerelem 2 külön dolog. ha mondjuk te hiszel istenben, ő meg nem, te se tudnád megmutatni neki istent, hogy higgyen benne.

ha nem is látja, de érezheti a jelenlétüket. mamám is ilyen. miután meghalt unokatesóm, mamám elment hozzájuk, azelőtt semmit nem érzett, de mikor utána belépett a házba, erős rosszullét fogta el, és szédült. ha kiment onnan, elmúlt.

napokra rá, furcsa dolgok kezdtek történni: csillár megmozdult, falakból dübögés hallatszódott, a tányér leesett az asztal közepéről, stb...

hasonló dolgok még mindig vannak, már egy papot akarnak hívni a házba.

szal a lényeg:

a szem által érzékelhető spektrum 400nm-700nm-ig terjed. ezen a látható tartományon kívül létezhetnek szellemek.

a közelükben bizonyítottan elektromágneses zavarok vannak, az agy ha eléggé rá van hangolódva, érzékelheti ezeket a zavarokat. sztem a b.bőddel is ez van.

inkább hagyd abba a nyavajgást miatta, fogadd el így. változtatni úgysem lehet rajta.

2011. ápr. 11. 10:39
 22/23 anonim ***** válasza:
szellemek vannak! énis érzem őket! Kérdezz róluk a barátnődtől... az jól fog esni neki! és ha hiszel bennük egyszer megérzed őket!
2011. ápr. 11. 21:12
 23/23 anonim válasza:
2011-04-06 17:01-nek igaz és nekem is volt ilyen, hogy az egyik ismerősünknek 2 gyereke van és amikor meghalt az apukájuk akkor a kisebbik gyerek látta az apját de mindig ugyan azon a helyen, de a temetés után betoppant az anyja új pasija aki ugyan úgy nézett ki mint az apukájuk és ugyan úgy hívták és amikor meglátta a kisgyerek már nem látta és én mellette ültem és azt mondta nekem hogy apa elment de mielőtt bejött volna a pasik kb úgy 10 perccel előtte még azt mondta, hogy ott áll.....
2013. szept. 29. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!