HOGY értessem meg a barátnőmmel, hogy szellemek nincsenek?
Nagyon durván hisz a szellemekben, állandóan róluk beszél, ha nem sikerül neki valami azt is a szellemekre fogja.
Amikor nála vagyok, mondja hogy most is van egy szellem a szobába, de én persze lószart sem látok. Szerinte ez azért van mert ha nem hiszek bennük akkor nem láthatóm őket.
Szerintetek nemnormális?
höh! most komolyan.
ennyi élőlényt...-.-
haver! ha hisz a szellemekben, akkor fogadd el. a hit és a szerelem 2 külön dolog. ha mondjuk te hiszel istenben, ő meg nem, te se tudnád megmutatni neki istent, hogy higgyen benne.
ha nem is látja, de érezheti a jelenlétüket. mamám is ilyen. miután meghalt unokatesóm, mamám elment hozzájuk, azelőtt semmit nem érzett, de mikor utána belépett a házba, erős rosszullét fogta el, és szédült. ha kiment onnan, elmúlt.
napokra rá, furcsa dolgok kezdtek történni: csillár megmozdult, falakból dübögés hallatszódott, a tányér leesett az asztal közepéről, stb...
hasonló dolgok még mindig vannak, már egy papot akarnak hívni a házba.
szal a lényeg:
a szem által érzékelhető spektrum 400nm-700nm-ig terjed. ezen a látható tartományon kívül létezhetnek szellemek.
a közelükben bizonyítottan elektromágneses zavarok vannak, az agy ha eléggé rá van hangolódva, érzékelheti ezeket a zavarokat. sztem a b.bőddel is ez van.
inkább hagyd abba a nyavajgást miatta, fogadd el így. változtatni úgysem lehet rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!