HOGY értessem meg a barátnőmmel, hogy szellemek nincsenek?
Nagyon durván hisz a szellemekben, állandóan róluk beszél, ha nem sikerül neki valami azt is a szellemekre fogja.
Amikor nála vagyok, mondja hogy most is van egy szellem a szobába, de én persze lószart sem látok. Szerinte ez azért van mert ha nem hiszek bennük akkor nem láthatóm őket.
Szerintetek nemnormális?
18:59
akkor hol bujkálnak? szellemek nincsenek!
Aki hisz benne, az halványan elő tudja teremteni magának.
Értetsd meg vele, hogy jóm, oké lehet h vannak, majd elhiszed ha látsz egyet, de beszéljetek valami másról, zárja ki a szellemeket.
Ez a rész az ezotériáról szól. De úgy vettem észre, igen kevés az a hozzászóló személy, aki egy kicsit is jártas a témában. Ez nem olyan, mint sokan gondolják, hogy ilyen képzelet-képzelgés-hallucináció összessége tévedésekkel tarkítva.
Ebben a dologban (ami végül is a létünk tana) mindennek kauzalitása van, ok-okozati összefüggése, nem véletlenek netovábbja.
Az élet a legnagyobb tanítómester.
DE! Ha valakinek ez úgymond "sok", akkor olvasson kvantumfizikát, vagy hasonló elgondolkodtató tudományt, ne vesse meg a józan észt.
Vagy halálközeli élményeket megélt emberek beszámolóit olvassa néha! És rá fog jönni, hogy ha tudományosan magyarázzuk a dolgokat, azt sem lehet ilyen hányaveti módon állítani, mint, ahogy azt néhányan megteszik.
tipp: www.szellemelengedes.hu
NEM REKLÁM!
Kívánok élményekkel teli fel/megvilágosodást!
17:01
pont azok az emberek látják, akik nem tudnak még kommunikálni. persze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!