Milyen gondok származhatnak ebből amit csináltunk?
Én és a társaim alapítottunk 1 csapat féleséget amikben közös terveket szeretnénk véghez vinni és mindenki 1 olyan szerződést töltött ki melyre 1 csepp vért adtunk. Tulajdonképp evvel azt szeretnénk szimbolizálni hogy nem áruljok el egymást és nem adunk ki titkokat egymásról... Esetleg ez valamiféle babona vagy ilyesmi miatt jelenthet valami gondot nekünk ? Mert nagyon tartok ettől hogy hülyeséget csináltunk... Konkrétan hogy ne legyen félre értés ez 1 olyan csapat amely pénz szerzés céljából alakult meg természetesen csakis legális úton ismtélem legális úton szerezzük !!! Ezt direkt azért írtam le mert még a végén kapok 1 fel jelentést :D:P ( Oltásokat nem kérek , ne írjon rossz indulatból senki csak is kizárólag az aki csinált már ilyet és tud nekem megfelelő komit írni köszi )
18/F
Talán azért fűződik ennyi nimbusz a vérszerződéshez mert az ókori népeknél a vér volt az élet hordozója s később is csinálták Árpádék is.
(megjegyzem halkan:ha valamit magamhoz kivánok kötni akkor én is a saját testnedveimmel teszem azt. Valamit és nem valakit!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!