Fura szag. Lehet szellem?
Fura szagot érzek az egyik szobában, a szobának a közepén kb. a levegőben, sehol máshol, olyan fejmagasságban, néha egy kicsit lejjebb. Se a földön, se a bútorokon, ruhákon, semmi. Már mindent végigszagoltam hogy mi lehet, semminek nincs olyan szaga, ki is szellőztettem, de a szag visszatért, nem tudom mihez hasonlítani, még nem éreztem ilyet, de kellemetlen, büdös.
Nem csak én érzem a szüleim is érzik és ők is csak azon a helyen.
Mi lehet ez?
Komolytalan válaszolók kíméljenek :)
Nálam?:)
Remélem, hogy nincs! Na, de eddig nem vettem észre, ez a lényeg. Felőlem itt lakhat, csak ne zaklasson.
Tényleg remélem, hogy nem bántottalak meg a takarítós dologgal. Nem ez volt a szándékom!
Persze hogy nem bántottál meg :D
Csak reálisabb oldalról közelítetted meg a kérdést.
De azért a természetfelettit sem kell teljesen kizárni ;)
12:54
nem, mert szellemek nincsenek:)
de ha a szobában van, akkor hogy megy ki, ha a szelleműzők elzárják a kijáratot?:D
áh, szégyen hogy egyesek még itt tartanak...szellemek:D
"áh, szégyen hogy egyesek még itt tartanak...szellemek:D"
Az a szégyen hogy ekkora egy bunkó vagy és nem vagy arra tekintettel hogy mindenkinek más a véleménye és mindenki másban hisz.te vagy a szégyen.....
Szerintem lehet !nekem ugyan az a bajom de ez a szag engem kiser , es csak 7-8 ora kozott erzem mintha belolem jonne alulrol rohado halszag fele kesernyes
es valami bomlos . Nem tudom mi lehet ez de meg nogyogyasznal is voltam es semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!