Fura szag. Lehet szellem?
Fura szagot érzek az egyik szobában, a szobának a közepén kb. a levegőben, sehol máshol, olyan fejmagasságban, néha egy kicsit lejjebb. Se a földön, se a bútorokon, ruhákon, semmi. Már mindent végigszagoltam hogy mi lehet, semminek nincs olyan szaga, ki is szellőztettem, de a szag visszatért, nem tudom mihez hasonlítani, még nem éreztem ilyet, de kellemetlen, büdös.
Nem csak én érzem a szüleim is érzik és ők is csak azon a helyen.
Mi lehet ez?
Komolytalan válaszolók kíméljenek :)
Valami rohadhat abban a szobában. Lehet, hogy a szőnyeg dohosodott be, vagy kiöntöttél valamit, ami nem lett rendesen feltakarítva és most büdös. A kiömlött tejnek van olyan undorító szaga, hogy szörnyű. Mint a hányás.
Vagy a parketta alól is jöhet.
Ne értsd félre nem azt akarom mondani, hogy kosz van nálatok. Biztos tisztaság van, de a büdösség okára sokszor nem is gondolunk.
De biztos nem szellem.
Nem hiszem, hogy csak úgy beköltözik egy szellem valahová.
Ez csak mostanában lett divat.
12:40 : Igen, tisztaság van, és végigszagolgattam mindent a szobában, de semminek az illata nem hasonlított arra.
Minden héten kitakarítunk, ha valami kiborul vagy ilyesmi azt azonnal feltakarítjuk.
Egyébként szellemek a legtöbb házban vannak, attól hogy nem veszed észre lehet hogy nálad is van.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!