Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehetne szellemekről...

Hogy lehetne szellemekről fényképet készíteni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert a szemünkkel nem láthatjuk, de a kamera nem tiltakozik azt látja ami van!

Hogy próbálkozzak?

2011. márc. 25. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
photoshoppal...
2011. márc. 26. 14:17
 12/17 anonim válasza:

Én úgy tudom, ezzel kapcsolatban létezik külön szakma is.

De szerintem rágörcsölni nem szabad. Alaposan meg kell nézni a fényképeidet, aztán ha észreveszel valamit..hoppá

2011. márc. 26. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Akik azzal jönnek, hogy szellemek nincsenek mit keresnek ebben a topicban? Vagy minek válaszolnak? Ez nem segítség.

Amúgy szerintem videokamera. És nem fényképet kell készítened, hanem videót. Ha észreveszel valamit kimerevíted a képet. Fényképezni is lehet, de szerintem így nagyobb az esélyed egy felvételre.

2011. márc. 26. 14:28
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
mi nagyon is segíteni akarunk, de ide már orvosi segítség kell...
2011. márc. 26. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyébként teljesen jogos a kérdés, hogy minek válaszol, aki lehülyézi a kérdezőt? Nem a véleményeteket kérdezte, hanem a kérdésére szeretne válaszokat kapni, erről szól ez a weboldal.

A kérdezőnek pedig: ismered a www.ghoststudy.com oldalt? Ott tuti vannak tippek, hogy hogyan kell ezt magasabb fokon művelni.

2011. márc. 29. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
szerintem sehogy, vedd elő az agyad és gondolkozz
2011. márc. 29. 23:32
 17/17 anonim ***** válasza:

most komolyan basszus...

minek járnak ide olyan beszűkült agyú tudatlan barmok, akik nem hiszik el, és csak cseszekedni tudnak?

érdekes, hogy van aki nem hisz a szellemekben, de hisz istenben. furcsamód több bizonyíték van szellemekre, mint istenre.

az emberi szem 400nm-700nm-es fényspektrumban képes érzékelni.

ezen kívül vannak a röntgen és hosszú hullámok. ha ezen a spektrumon kívül élnek ilyen lények, akkor gyakorlatilag nem láthatjuk őket, de a kamera képes nagyobb tartományokban is érzékelni, ezért láthatunk egyes szellemeket csak videón.

az ilyen kísértet járta helyeken megmagyarázhatatlan elektromágneses zavarok vannak, holott nincs a közelben egy villanytrafó se.

poltergeist jelenségnél tárgyak mozognak. ha egy fakanál elmozdul, azt nem lehet a föld mágnesességére fogni, tehát egy külső erő mozdította el.

vannak videófelvételek, amikről be lehet bizonyítani, hogy nem átverés, mióta a fényképezőgépet feltalálták, előfordulnak rajta rejtélyes alakok, akik már több éve halottak. 70-80 éve nem lehetett egy képet nyom nélkül manipulálni.

nem tom ki ismeri Ockham borotváját: a számbavehető lehetőségek közül az a helyes, amiben kevesebb feltételezés van, mint tény.

röviden:nem vagyok fanatikus hívő, de szerintem semmi nem zárja ki a létezésüket.

2011. ápr. 11. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!