Hogy lehetne szellemekről fényképet készíteni?
Azért kérdezem mert a szemünkkel nem láthatjuk, de a kamera nem tiltakozik azt látja ami van!
Hogy próbálkozzak?
Én úgy tudom, ezzel kapcsolatban létezik külön szakma is.
De szerintem rágörcsölni nem szabad. Alaposan meg kell nézni a fényképeidet, aztán ha észreveszel valamit..hoppá
Akik azzal jönnek, hogy szellemek nincsenek mit keresnek ebben a topicban? Vagy minek válaszolnak? Ez nem segítség.
Amúgy szerintem videokamera. És nem fényképet kell készítened, hanem videót. Ha észreveszel valamit kimerevíted a képet. Fényképezni is lehet, de szerintem így nagyobb az esélyed egy felvételre.
Egyébként teljesen jogos a kérdés, hogy minek válaszol, aki lehülyézi a kérdezőt? Nem a véleményeteket kérdezte, hanem a kérdésére szeretne válaszokat kapni, erről szól ez a weboldal.
A kérdezőnek pedig: ismered a www.ghoststudy.com oldalt? Ott tuti vannak tippek, hogy hogyan kell ezt magasabb fokon művelni.
most komolyan basszus...
minek járnak ide olyan beszűkült agyú tudatlan barmok, akik nem hiszik el, és csak cseszekedni tudnak?
érdekes, hogy van aki nem hisz a szellemekben, de hisz istenben. furcsamód több bizonyíték van szellemekre, mint istenre.
az emberi szem 400nm-700nm-es fényspektrumban képes érzékelni.
ezen kívül vannak a röntgen és hosszú hullámok. ha ezen a spektrumon kívül élnek ilyen lények, akkor gyakorlatilag nem láthatjuk őket, de a kamera képes nagyobb tartományokban is érzékelni, ezért láthatunk egyes szellemeket csak videón.
az ilyen kísértet járta helyeken megmagyarázhatatlan elektromágneses zavarok vannak, holott nincs a közelben egy villanytrafó se.
poltergeist jelenségnél tárgyak mozognak. ha egy fakanál elmozdul, azt nem lehet a föld mágnesességére fogni, tehát egy külső erő mozdította el.
vannak videófelvételek, amikről be lehet bizonyítani, hogy nem átverés, mióta a fényképezőgépet feltalálták, előfordulnak rajta rejtélyes alakok, akik már több éve halottak. 70-80 éve nem lehetett egy képet nyom nélkül manipulálni.
nem tom ki ismeri Ockham borotváját: a számbavehető lehetőségek közül az a helyes, amiben kevesebb feltételezés van, mint tény.
röviden:nem vagyok fanatikus hívő, de szerintem semmi nem zárja ki a létezésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!