Hogyan idézzek szellemet?
Szeretnénk megidézni egy szellemet a barátnőmmel, hogy kicsit beszélhessünk vele, de egy lehetőleg könnyű módszerrel. Nem szeretnénk mindent kockára tenni. Vannak ötleteitek, hogyan csináljuk?
Ja igen, és még valami: a szellemek csak azon a nyelven beszélnek, amin életükben is?
Szkeptikusok kíméljenek, tényleg szeretnék válaszokat kapni.
Szellemidézés legegyszerűbb módja:
Két fél kell hozzá: egy médium és egy aki a kérdező.
Egy aszlathoz - lehetőleg kerek legyen- kell ülni, egy papírlapot kell az asztalra helyezni rajta az ABC betűivel, majd a papirra egy lefordított poharat helyezni.
A médium ráhelyezi a kezét,ráhangolódik a szellemre és kérdez tőle. A pohár és a betűk segítségével fog a szellem válaszolni!
Ne vedd bántásnak, de mire vársz? 3 hónapja írtad ki a kérdést, azóta nem csináltatok semmit, vagy csak nem írtad le?
Szerintem a neten is rákereshetsz, ha igazán érdekel, és szerintem vannak profibb oldalak is, amik pontról pontra leírják, mit hogy tegyél. Mikor még általánosba jártam, a barátnőimmel mi is sokszor csináltuk, nem lett belőle semmi, csak beparáztunk. Egy osztálytársamnál viszont volt igazi szellem; a házukban meghalt a tulaj, és ottragadt a lelke. Miután odaköltöztek, csak jó dolgok történtek velük. Konkrétumot nem írok. Aztán egy idő után elkezdte tőlük elszívni az energiát, és rosszul érezték ott magukat. Végül kiűzték a szellemet onnét, és minden megszűnt: a recsegés, a megmagyarázhatatlan dolgok, meg a fura hangok.
Én hiszek is benne, nem is. Ha érdekel, próbáld ki, baj nem lehet belőle, ha meg mégis, akkor majd megoldod. :)
Ezt az oldalt ismerem, de azért kösz. Hát, még azér nem csináltunk semmit, mert mindig közbejött valami. agy az én évfolyamvizsgám, vagy az ő ballagási előkészületei szóltak közbe, vagy mikor itt aludt, addig filmeztünk, hogy lekéstük az éjfélt =/ XD
De legközelebb koolyabban felkészülünk, és az itteni módszerek szerint megpróbáljuk.
Már megcsináltuk a szellemidézést. Végül is tükörrel idéztünk, és kicsit megijedtünk, mikor egy arc megjelent a tükörben. Sikerült azt az embert megidézni, akit akartunk. Beszélgettünk vele, aztán visszaküldtük.
Most egy ideje már a démonidézésre készülünk, de nem sikerült még fekete gyertyát szerezni.. =/ Ez a hátránya a kis faluknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!