Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan idézzek szellemet?

Hogyan idézzek szellemet?

Figyelt kérdés

Szeretnénk megidézni egy szellemet a barátnőmmel, hogy kicsit beszélhessünk vele, de egy lehetőleg könnyű módszerrel. Nem szeretnénk mindent kockára tenni. Vannak ötleteitek, hogyan csináljuk?

Ja igen, és még valami: a szellemek csak azon a nyelven beszélnek, amin életükben is?

Szkeptikusok kíméljenek, tényleg szeretnék válaszokat kapni.

2011. márc. 7. 15:47
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
Sehogy ne idézz szellemet, én nagyon megjártam vele...ne tedd!
2011. márc. 7. 21:06
 12/45 anonim ***** válasza:
40%

"Mellesleg én nem HISZEK bennük,hanem TUDOM ,hogy vannak. :)"

Persze, tudom Én ! A skizofrének valóságnak élik meg a dolgot.

Kérdezőnek :

lehetőleg könnyű módszerrel Vannak ötleteitek, hogyan csináljuk?

Sötétben ha lehet és csenndben, éjfélkor gyertya mellett leültök és az újjaitokat összeillesztitek ahogyan a filmekben vannak. Rajzoltok egy pentákulumot az asztal közepére, lehet papírral is. Egy kristályt vagy gyertyát tesztek középre. Aztán mehet a cirkusz előről.

2011. márc. 7. 21:37
 13/45 anonim ***** válasza:
6%

Ja igen, és még valami: a szellemek csak azon a nyelven beszélnek, amin életükben is?

Az a szép benne, hogy nem ! Mindíg azon a nyelvén kommunikálnak aki megidézte. Hát gondolj bele, a spriritiszták és médiumok nem lehetnek értelmesek és nem beszélhetnek nyelveket, mert különben nem ezt csinálnák és nem sűlyednének erre a szintre, és azok is tudnak beszélgetni mindenkivel. Tehát ha megidézed Kabyír Bedi szellemét, akkor magyarul fogja szétvágni kardjával az asztalt ha bedurvúl.

Ha meg akarjátok védeni magatokat, akkor egy kört rajzoljatok magatok köré és maradjatok is benne mert megvéd a szellemektől, kivéve ha rátok gyújtja a házat.

Enyhébb szellemeknek megszállást megelőzendő elijeszthetitek egy : 100 000 Ft havi bérleti díjú felírattal az asztal mellett.

2011. márc. 7. 21:41
 14/45 A kérdező kommentje:
Hát, az újabb utolsó kettőnek szintén köszönöm, hogy figyelembe vettétek kérésemet, miszerint "tényleg szeretnék válaszokat kapni" - ha már ti is ennyire idézgettek.
2011. márc. 8. 08:12
 15/45 anonim ***** válasza:

Jaj istenem ha senki se akkor én!!

Fogj egy bibliát a közepébe tegyél egy kulcsot(lehetőleg valami régit)kötözd át cérnával és mond ezt:

"HÚS A HÚSHOZ VÉR A VÉRHEZ GYERE HAZA MEGIDÉZLEK"

2011. márc. 8. 18:11
 16/45 anonim ***** válasza:
Lécci adj valami visszajelzést hogy működött-e(az utólsó)
2011. márc. 8. 18:13
 17/45 anonim ***** válasza:
te nem mered kipróbálni ?
2011. márc. 8. 20:01
 18/45 anonim ***** válasza:
51%
Tömegsír fölött akár csapatszellem is kialakulhat.
2011. márc. 8. 21:01
 19/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a leírást, de nincsen bibliám, így ezt nem nagyon tudom megvalósítani - plusz felvetődött egy probléma: ha nem mondom a nevét, akkor honnan tudja, hogy PONT ŐT akarom megidézni, és nem csak valakit?
2011. márc. 9. 13:59
 20/45 A kérdező kommentje:
És Helmet: ugyan még fiatal vagyok, de én is tudom, hogy ez egy szakállas vicc.
2011. márc. 9. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!