Hogyan idézzek szellemet?
Szeretnénk megidézni egy szellemet a barátnőmmel, hogy kicsit beszélhessünk vele, de egy lehetőleg könnyű módszerrel. Nem szeretnénk mindent kockára tenni. Vannak ötleteitek, hogyan csináljuk?
Ja igen, és még valami: a szellemek csak azon a nyelven beszélnek, amin életükben is?
Szkeptikusok kíméljenek, tényleg szeretnék válaszokat kapni.
én ebben egyáltalán nem vagyok jártas, nem is tudom létezik e ilyen, de ha létezik, akkor:
-szerintem nem beszélnek, maximum telepatikusan
-nem hinném, hogy arra vágynak, hogy két kislány idézgesse őket
-mivel valószínűleg nem vágynak erre, rátok szállnak, és megnehezítik az életeteket
-meg valójában mindenképpen félnétek, akárhogy történik
Szerintem ne csináljátok. Sok módszer van rá egyébként,egyiket sem fogom leírni,de rá tudsz keresni,akár az interneten is.
De határozottan mondom hogy ne! Soha nem tudhatod mit idézel meg,ha elrontjátok,akkor nem csak azt idézitek meg akit akartok eredetileg,hanem jön vele esetleg valami olyasmi,amire nem hiszem hogy vágytok. Ez tényleg jó tanács.
"Csak akkor bolygasd a legmélyebb titkokat - az élet forrását, az egyén létének lényegét -, ha készen állsz vállalni a legszörnyűbb következményeket."
" ha készen állsz vállalni a legszörnyűbb következményeket"
Azt hogy elmebeteg vagy:D.
Remélem feltűnt ,hogy ez egy idézet,ha nem érted ,arról már nem én tehetek kedves utolsó.;)
Kérdező,te tudod,én csak jóindulatból írtam.
Mellesleg én nem HISZEK bennük,hanem TUDOM ,hogy vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!