Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van aki hisz bennük? Szívesen...

Van aki hisz bennük? Szívesen beszélgetne róluk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ide a véleményeiteket várom, hogy hisztek-e szellemekben boszorkányokban, vámpírokban, ufókban...stb.?

Az se baj ha nem hisztek ilyen dolgokban, ha akarjátok leírhatjátok azt is, hogy mért nem...

Aki szeretne még erről/ilyenekről beszélgetni, az írhat erre az email-címre: skatu95@freemail.hu

A válaszokat és a leveleket előre is köszönöm!:))

2011. márc. 3. 09:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az ufo az ami a légkörünkben látható, földönkívüliek olyan lények akik nem ezen a bolygón élnek szal nemugyanaz.. amúgy hiszek bennük, ha másban már nem lehet. csináltam ouija táblát (tökjólett:D) és működött. ufókról 2 könyvet is olvastam tele tapasztalatokkal (pl nem csészealjat, hanem henger alakú járműveket látnak gyakrabban), boszorkányok világa tetszik de nem nagyon érdekel, szellemekkel kapcs saját tapasztalataim vannak. hiszek bennük:)
2011. márc. 4. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:

szellemekben hiszek, voltak itthon olyan dolgok (nemsok, 1 2 kb) amik furcsák voltak. és sokszor érzek olyan jelenlétet vagy nemtudom mit, ami zavaró.. vámpírok nem léteznek vagyis csak szerintem, de jó lenne xDD de régebben láttam tvbe ilyen kisfilmeket hogy egy nő vámpírnak hitte magát és vért ivott. azért ez beteges.. namind1.

ufók is vannak, videók is bizonyítják, meg képek..

és elképzelhető hogy van egy olyan bolygó amin nem emberi lények laknak.. sőt, biztos van! :)

2011. márc. 6. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:

boszorkányok meg léteznek, elvileg lehet is tanulni külföldön ilyen mágiát, de ott nem ilyen ceruzalebegtetősdit tanítanak mert olyan nincs!

hanem ilyen jóslást meg ehhez hasonlókat

2011. márc. 6. 19:47
 14/15 anonim válasza:
engem egyszer elvittek,de szerencsére visszahoztak mert jól bánok a nindzsákuval!
2011. márc. 14. 20:16
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Én valószínűnek tartom, hogy létezik rajtunk kívül idegen értelmes életforma. Hiszen a piramisok létrejötte egy nagy rejtély, arról nem is beszélve, hogy az orion csillagkép szerint vannak elrendezve. A stonehenge pedig egy pontos napóra. De találtak olyan ötvözetet is ami nem szerepel a periódusos rendszerünkben, tehát nem ismerjük. Az első két példához még annyit, hogy nem hiszem, hogy az akkori tudatlanságban ilyen pontos órát tudtak volna létrehozni, vagy foglalkoztak volna csillagképekkel.

2012. aug. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!