Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van aki hisz bennük? Szívesen...

Van aki hisz bennük? Szívesen beszélgetne róluk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ide a véleményeiteket várom, hogy hisztek-e szellemekben boszorkányokban, vámpírokban, ufókban...stb.?

Az se baj ha nem hisztek ilyen dolgokban, ha akarjátok leírhatjátok azt is, hogy mért nem...

Aki szeretne még erről/ilyenekről beszélgetni, az írhat erre az email-címre: skatu95@freemail.hu

A válaszokat és a leveleket előre is köszönöm!:))

2011. márc. 3. 09:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
szerintem lehetséges a létezésük, én addig nem mondok semmit míg biztos nem lesz hogy igenis léteznek vagy tényleg nem léteznek!!!:)
2011. márc. 3. 09:39
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Földönkívüliekben hiszek, olyanban hogy ufo, olyanban nem. Na jó vannak ismeretlen repülő tárgyak de ezek nem ufo-k. Megszámlálhatatlanúl sok kép készűlt ezekről a tárgyakról, de ez mind homályos. Hogy miért? azért, hogy az emberek ne lássák hogy az valójában nem is ufo, hanem pl egy frizbi, vagy egy szélvédőre ragasztorr pénzérme elhomályosítva
2011. márc. 3. 10:02
 3/15 anonim ***** válasza:

Pedig az ufo, kedves második.

Az UFO nem egyenlő a földönkívüli lények űrhajójával, szóval UFO-t nap mint nap lát az ember.

2011. márc. 3. 10:23
 4/15 anonim ***** válasza:

Én azon a véleményen vagyok, hogy ez a szkeptikusok által terjesztett "homályos kép" story kicsit sántít.

Médiás vagyok, értek a fényképezéshez.

Gondold magad a helyzetbe, ha te látnál egy ilyet, nem ijednél meg? Akkor nem fogsz tudni kézremegés, mozgolódás nélkül fényképezni.

Egy jófajta géppel sem fogsz teljesen jó képet csinálni, nemhogy pl. telefonnal, ahogy az újabb képek készülnek.

Második felvetésem, mivel ezek a tárgyak MAGASAN tűnnek fel általában, valószínűleg nagyítani kell a képet, amitől még homályosabbak lesznek.

Egyébként én nem mondom sem azt, hogy hiszek bennük, sem azt hogy nem. Láttam már sok képet amit hamisnak állítottak be, majd később kiderült róla hogy űrszemét látható rajta. Akkor előtte mitől volt hamis?

Ezen kívül én magam is láttam egy fénylő pontot az égen, ami mozgott, majd eltűnt. Csak én nem rohantam senkihez hogy UFO-t láttam, mert bármi más is lehetett! :)

2011. márc. 3. 10:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem odaírni hogy azért természetesen van megszámlálhatatlan sok fake kép is, azok direkt homályosak. De akinek van szeme hozzá, az tud különbséget tenni homály és homály közt! :P
2011. márc. 3. 10:40
 6/15 anonim ***** válasza:
A szellemekben és az UFO-ban hiszek. A boszorkányokban és a vámpírokban nem. Azért nem mert szerintem ez csak mende-monda. UFO-t és szellemet már láttam ezért hiszem el. A vámpírokról annyit, hogy mostanában a filmeknek köszönhetően (sajnos jobb szavam nincs rá) divatosak.
2011. márc. 3. 10:41
 7/15 anonim ***** válasza:

[link]

ez jóféle módszere annak, hogyan készül a legtöbb homályosan homályos UFO kép ;)

Belógatsz valami apróságot a kamera elé, ami így nagyobbnak látszik természetesen, mint a mögötte lévő környezet.

Így ha jól kapod el a szöget, egész jó fényképeket lehet csinálni :)

2011. márc. 3. 10:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen valóban nagyon sok a hamisított kép. De mi van azzal a ténnyel, hogy 2004. március 5-én a mexikói légierő 11 objektumot filmezett le, majd nem sokkal később maga a mexikói kormány is elismerte az UFO-k létezését. Szerintem egy kormány nem tenné magát egy ilyen ügyben nevetségessé, de ez csak az én véleményem.
2011. márc. 3. 10:58
 9/15 anonim ***** válasza:
első válaszoló! az ufo jelentése az azonosítatlan repülő tárgy magyarul. szóval ugyan az. amúgy én is hiszek a földönkívüliekben.
2011. márc. 3. 10:58
 10/15 Willisz ***** válasza:
én mindenbe hiszek hiszen ha hiszek a szellemekbe miért ne lehetnek vámpírok,vérfarkasok habár ez ilyen ?-es mivel nem tudom hogy léteznek se de nem fogom aszt mondani nincsenek de szellemek azok biztos szerintem :D
2011. márc. 3. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!