Szerintetek mi okozhatott rémületet? Fiam szenvedélyesen vonzódik a régiségekhez, ezért egy antik fegyvereket árusító üzlet kirakata megállított minket. Bementünk.
Az üzletben kardok,sisakok,fegyverek vértek sokasága és sok-sok más szúró,vágó eszköz.
Váratlanul megmagyarázhatatlan eredetű félelem tört rám.Fenyegetett helyzetben éreztem magam.Nagyon gyorsan kimenekültem az üzletből.Elképzelhető,hogy szellemek őrzik a fegyvereket?
Különös és érdekes gondolataid vannak.Ez már bizonyára egyfajta médiumi képesség.Nem vagy esetleg valamilyen művészeti ág képviselője?Írsz,esetleg festesz?Megtisztelhetnél minket egy "névvel".Hogyan szólíthatunk?
Köszönöm.
Sokféle művészet érdeke, régen énekeltem kórusban, most pedig grafikusnak tanulok. :)
Alarin Annún
Kedves Alarin Annun,üdvözöllek.
Én hozzád hasonlóan vonzódom a művészetekhez.Rajzolok,festek.Leginkább az ember érdekel,ezért a portrérajzolás,festés technikáját fejlesztettem ki,s alkalmazom ahol csak tudom.Olykor írogatok is,leginkább csak magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!