Szerintetek mi okozhatott rémületet? Fiam szenvedélyesen vonzódik a régiségekhez, ezért egy antik fegyvereket árusító üzlet kirakata megállított minket. Bementünk.
Az üzletben kardok,sisakok,fegyverek vértek sokasága és sok-sok más szúró,vágó eszköz.
Váratlanul megmagyarázhatatlan eredetű félelem tört rám.Fenyegetett helyzetben éreztem magam.Nagyon gyorsan kimenekültem az üzletből.Elképzelhető,hogy szellemek őrzik a fegyvereket?
Két dolog jutott eszembe:A tárgyak emlékezete...Talán ezeket a fegyvereket valaha használták és Te olyan érzékeny vagy ,hogy ezt valahogy felfogtad.Valamit megéreztél ebből.
Másik lehetőség:A feng shui szerint is, a hegyes , éles tárgyak közelsége kellemetlen érzést kelthet az emberben.Ez is lehetett az oka.
Aranyecset,talán tehetnél egy próbát.Érdekes lehetne,ha visszamennél abba az üzletbe és jobban szemügyre vennéd a fegyvereket,miközben a belső érzéseidre,benned felmerülő képekre, gondolatokra figyelnél.Érintsd meg azt a fegyvert,tárgyat, ami a legjelentősebb érzéseket kelti benned és figyeld,mi történik.
Gondolkozz el azon is, történt-e már hasonló veled régebben?Tárgyakkal,emberekkel,helyszínekkel kapcsolatban?Mikor a tárgyak,helyek "emlékezetére" hangolódunk, azt más néven clayrvoyance-nak nevezik.
De valóban lehet esetleg előző élet beli történés hatása is,hogy amit az üzletben éreztél.
Kedves 20.56.!
Érdekes gondolat,ha alkalmam lesz rá kipróbálom.
Köszönöm.
ó, imádnám azt a helyet!
Minden tárgynak története van, és megőrzik viselőik lenyomatát, ahogyan a kézműves lelkének egy része is bele kerül a tárgyaikba. Így van ez az épületeknél is, biztos érezted már régi helyeken azt a furcsa nyomást, amit pusztán a kor okoz..
A fegyverek esetében is ez van: sok, régi lenyomat ereje hirtelen zúdult rád, és bár láthatóan nem történik semmi,gyakorlatilag kapcsolatba kerültél velük.
Ismerem ezt az otthonosság érzetet, vagyis a hellyel való röpke eggyéválást :)
Gyakran megelevenednek nekem a helyek, az első komolyabb átélésem a Jáki templomban volt, egyszerűen éreztem, amit a régen belépők átéltek, és azóta gyakran előfordul olyankor is, ha nem is járok a helyen, de megfelelően szuggesztív leírást kapok, találok ( barlangrajzok, egyiptomi templomok,...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!