Egy hozzáértő leírná hogy védekezhetünk a szellemek ellen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 18:01
21/23 ekeke válasza:
Nem szükséges védekezned szellem ellen, mert az neked úgy sincs.
22/23 anonim válasza:
Jezus neveben parancsold meg nekik, hogy hagyjanak beken! Erre hallgatnak. Ne foglalkozz okkultizmussal, mert bevonzod oket. Utána meg nem tudsz toluk megszabadulni.
23/23 anonim válasza:
Igen is vannak és léteznek.
Pici korom óta mikor még azt se tudtam mi az láttam párszor.
Nem rég meg kellett szentelni, mert állandóan éreztem,hogy figyelnek\követnek. Rosszat álmodtam minden éjszaka és ugyan abban az időpontban keltem fel. A szentelést három korty szenteltvíz ivással kezdtuk majd a hangfalakbol ritmusos szívdobogó hang jött hangosan. Majd mikor megszenteltek a végén is ittam és elhallgatott a hang. A fényképem reggelre mindig leesett ha nagyon rosszat álmodtam a rokonomnál aki csinalta nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!