Egy hozzáértő leírná hogy védekezhetünk a szellemek ellen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 18:01
11/23 anonim válasza:
A supernatural című sorozatban, úgy védekeznek, hogy sót szórnak végig az ajtók előtt, meg az ablakoknál végig. Tehát ahol nincs fal oda sót raknak... De ezt láttam már más filmben is. Lehet van valami valóság alapja...
12/23 anonim válasza:
Tehát ha sót szórsz nem tudnak bejönni. De néz utána a sorozatban. :-D ha bejön a dolog írd meg.
13/23 anonim válasza:
A legegyszerűbb eszköz a só, mivel a sóval húzott körön, vonalon nem tudnak átlépni. Ha az ajtóba sót szórsz, ott nem fog tudni bemenni.
14/23 anonim válasza:
A sónál jobb a paprika! Ha beszórod vele a küszöböt, tökéletes biztonságban vagy, ugyanis ha jön a szellem — mindegyik nagyon kíváncsi — és meglátja a paprikával beszórt küszöböt. Megáll, és el kezd gondolkodni. Végül nem tudja mi a fene lehet a küszöbbel. Lehajol, beszippantja a paprikát, rögtön egy nagyot tüsszent. Ekkor beveri a fejét a küszöbbe és elájul. Neked már csak annyi a dolgod, hogy összesepred a szelleme(ke)t. Ha sok szellem jár felétek, akkor sokat kell sepregetned, de ne búsulj, legalább tiszta lesz a szobád!
15/23 anonim válasza:
Az idegorvosi rendelőben az egyik beteg folyamatosan csettintget a kezével. Egy idő után az orvos megkérdi:
— Mondja uram, maga miért csettintget?
— Így tudom távol tartani a krokodilokat.
Az orvos meglepetten mondja:
— De uram, itt ezer kilométeres körzetben nincs is krokodil.
— Ugye milyen hatásos?
Próbáld ki Te is a csettintgetést! Szerintem a szellemekre is hatással van!
16/23 anonim válasza:
Felejtsd el a sót meg a többi kitalációt! Évek óta foglalkozom okkultizmussal, tudom mit nem bírnak..tehát amit egyik entitás sem bír az a "AGLA, AZOTH, ADONAI" szóhármas hangosan kimondva.Igaz h ez zsidó eredetű mágia de ez hatásos, én távol tartom magam a zsidó/keresztény istennel kapcsolatos dolgoktól de ez esetben a szükség nagyúr.Ha esetleg nem válna be írj privátot van jó pár hatásos módszer ellenük.
17/23 anonim válasza:
Ha érzel valamit, vagy valakit a közeledben. égess el egy fehér gyertyát, és kérd meg szépen, hogy távozzon.
18/23 nagyontamas válasza:
Nagyon nehéz ellenük védekezni!
Először is sok fáradtsággal műveltséget kell szerezni.
A leghatásosabbak a természettudományok.
Ha ez sikerül, már nem lesz bajod velük. :o)
19/23 anonim válasza:
viccelődjetek csak azzal hogy nincsenek szellemek!majd ha éjjel álomba merültök,és a plafont nézve várjátok hogy jöjjön az édes álom,Akkor jön a szellem!és az ágyatok fölött átnéz a falon,belenéz a szemedbe, és mérgesen beleharap az orrotokba,akkor bezzeg majd szaladgáltok sikoltozva,behugyozva.......
20/23 anonim válasza:
Szellemek nincsenek csak az agyatok bolondozik veletek ezek olyanok mint a délibábok vagy a hallucinációk semmi több. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!