Ez miiiiii? Valaki látott már ilyet? Tapasztalat esetleg?
Figyelt kérdés
Kis koromban kb 5-6 éves lehettem és hajnal 2kor fel keltem , arra lettem figyelmes hogy 1 barlang szerű kapu meg nyílik a szobám 1ik oldalába és a másik oldalába , és lelkek akiket homályosan lehetett látni ott az 1ik kapuból a másikba sétáltak át , arra is emléxem hogy az 1ik lelket meg akartam fogni... Rám nézett majd tovább ment. Ez nem vicc szó szerint igaz amit le írtam , aztán be záródott a kapu mert imátkoztam és féltem is. Most 16 vok , csak még nem tudtam ezt el mondani senkinek .. Úgysem hitték volna el... Várom mindenki válaszát és kérlek ne írjatok negatívat mert komoly a kérdés !2011. febr. 6. 21:38
21/22 Willisz válasza:
éredekes nem mondom nem hiszek neked de bazz azt hiszem régen vala melyik mesébe is volt ijen pont ijen nem furcsa??XDXD és az előző kommentelőnek igaza van biztos hogy síkitva elszaaldtál volna ha kcisi vagy ha nagy
22/22 anonim válasza:
Velem is volt ilyen hasonló.5 éves voltam amikor több napig valami csoszogott a házban(nem volt semmi állatunk) Minden este sírtam de féltem szólni bárkinek is. Utána elmúltak a hangok.Rá egy évre újra kezdőttek de előtte vettünk egy kutyust és tudtam hogy nem vagyok egyedül ezért kimentem a csoszogáshoz és valami ember szerűség ment a szoba egyik sarkából a másik sarokba. A kutyus is morgott rá egy idő után ugatott is és az alak eltűnt és egy ideje már soha nem hallottam a csoszogó hangot de a kutyus este mindig bement a szobába és ugatott, morgott. Most 20 éves vagyok és azóta gőzöm sincs hogy mi volt az az alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!