Ez miiiiii? Valaki látott már ilyet? Tapasztalat esetleg?
És akkor helyesen:
Kiskoromban kb 5-6 éves lehettem és hajnal 2-kor felkeltem és arra lettem figyelmes, hogy egy barlang szerű kapu megnyílik a szobám egyik oldalába és a másik oldalába , és lelkek akiket homályosan lehetett látni ott az egyik kapuból a másikba sétáltak át . Arra is emlékszem hogy az egyik lelket meg akartam fogni... Rám nézett majd tovább ment. Ez nem vicc szó szerint igaz amit leírtam , aztán be záródott a kapu mert imádkoztam és féltem is. Most 16 vok , csak még nem tudtam ezt elmondani senkinek .. Úgysem hitték volna el... Várom mindenki válaszát és kérlek ne írjatok negatívat mert komoly a kérdés !
(Az igekötő ha az ige előtt áll akkor egybe, ha az ige után áll akkor külön írjuk.)
Lehet hogy csak álmodtad az egészet, vagy lázas voltál. Az is lehet hogy odaképzelted. Velem is történt furcsa, kb. én is 6-7 éves lehettem amikor ideköltöztünk, előtte egy idő hölgy lakott itt egyedül és azért adták el a házát, mert meghalt. Utánna nagyon sokáig ugyan az a visszatérő álmom volt. Mindig úgy keltem fel belőle hogy keservesen zokogtam. Amikor legutoljára álmodtam ezt az álmot felébredtem belőle úgy hogy sírtam, aztán valaki beszélt hozzám és nevetett. Tisztán emlékszem rá és ezt biztos hogy nem álmodtam. Nem tudom mi lehetett ez de leszaladtam a szüleim szobájába és másnap alig mertem feljönni a szobámba. Utánna szerencsére soha nem jött vissza ez az álom.
"Figyelj már ide utolsó kommentező. Nem azért tettem fel a kérdést hogy ki javítsd hogy én helyesen írtam e vagy sem 1 szót. Hogy lehetsz te ekkora bunkó ?"
Nem egy szót írtál helytelenül, viszont egyet leírtál rosszul, majd javítottad még rosszabbra, ezzel kiemelve. Nem javítottam ki az egész szöveget, nem akartam szőrszálhasogató lenni, és nekem sem tökéletes a helyesírásom, de ha már így kiemeled amit rosszul írsz...
De csakis a kedvedért:
Figyelj már ide utolsó kommentező! Nem azért tettem fel a kérdést, hogy kijavítsd, hogy én helyesen írtam-e vagy sem egy szót. Hogy lehetsz te ekkora bunkó?
sok itt a bunkó szerintem ne itt kérdezd :)
hanem valami olyan oldalon ahol CSAK ezotériával foglalkoznak,tele van idiótákkal az oldi :S
én hiszek neked,de nemtudom mi lehetett...
tessék,it van pl egy oldal: [link] , bár ez az első oldalon volta gugliba,amikor beírtam hogy ezutérikus kérdések :)
ha megtudsz valamit légyszives írj :)
köszönöm az utolsó kommentet utolsó , a 12:01 aki ki javította az írásomat annyira szeretnék vele találkozni egyszer.. Az a találkozás szerintem az egész életedet meg változtatná , lehet még a szüleid életét is , beszéljük meg ezt a találkozást MSN : Wilson.R.110@windowslive.com
De úgysem mersz fel venni te nyelvtan zseni annyira bátor soha nem lennél hogy fel vegyél MSN-re , Szerintem majd ezt a kommentemet is majd ki javítod ha valamit esetleg nem jól írtam , de meg látjuk leszel e olyan bátor hogy fel veszel :)
Nem sikerült wilson.r.110@windowslive.com partner hozzáadása, mert a felhasználónév érvénytelen. A felhasználóneveknek érvényes e-mail címnek kell lenniük.
Az email címet copyztam, a program írta át ilyen formára, lehet elírtad.
Azt mondjuk változatlanul nem értem, hogy miért vagy ennyire kiakadva egy szó kijavításán. (A nekem szóló kommentedet azért javítottam, hogy legalább akkor igazad legyen és bunkó legyek, ha már olyan szépen reagáltál.)
Ha esetleg egy másik válaszoló válaszát is nekem tudnád be, akkor "A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:42" (aki az egész szöveget átjavította) válaszoló nem én vagyok.
Ha meg már ennyiszer írok ide akkor válaszolok a kérdésre is: az emberi agy csodákra képes tehát álmodhattad, haluzhattad, ugyanakkor a tudománynak nincs mindenre válasza, tehát az is lehet, hogy tényleg láttad. Mivel nem állandóan visszatérő élmény, a választ pedig senki sem tudhatja, így a legjobb, ha egyszerűen éled az életed.
(Azért mit ne mondjak, elég agresszív vagy, ha feleslegesen hergeled magad, csak neked lesz rossz.)
De ember, hogy az istenbe lehet még az igekötőket is egyfolytában külön írni? Meg hogy nem teszel különbséget a ba/be és ban/ben ragok között, helytelenül központozol, és mindemellett szavakat is rosszul írsz/használsz (olyan pl. nincs, hogy kommentező, csak kommentelő, mert maga az ige is kommentál és nem kommentezik).
Mindezt nem kötekedésből adom a tudtodra, hanem azért, hogy megértsd: a helyesírás és nyelvünk helyes használata nem nyelvtanzseniség kérdése, még csak csoda sem kell hozzá, hanem alapvető kulturális és emberi követelmény, bárkitől, aki értelmesnek tartja magát. Hidd el, csak te gazdagodsz azzal, ha elsajátítod ezt.
Mellesleg a véleményem az, hogy álmodtad, nem hiszek az ilyesmiben. Félálomban is lehettél esetleg, talán azért érezted úgy, hogy felkeltél. Az emberek gyakran kelnek fel álmukban, aztán utána még egyszer a valóságban is.
Ez igaz nem viccelek.
Én hiszek nekd!
Figyelj lehet hogy ez 1 jel: Lehet hogy sajnos/szerencsére sámán kiválasztott lettél. A világon nagyon sok a sámánjelőlt (én is). Azok közzül is északa válasszák ki a tulvilági szellemek a sámánokat. Ha kiálod a szlellemekpróbáit bámulatos képességeid lesznek. (azt nem tudom h mi) Te az első próbán megbuktál mert imádkoztál.
Ha bővebben akarod irj 1 e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!