Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet egy halhatatlant...

Hogyan lehet egy halhatatlant megölni? De igazit, nem hegylakót.

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 15:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hidrogénbomba?
2011. febr. 4. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy az ilyen kérdéseket miért nem a humor kategóriába teszik.
2011. febr. 4. 19:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha már senkit sem érdekel a létezése... Élni fog fizikailag, de szellemileg olyan lesz, mintha meghalni. Szarabb lesz neki élni :D
2011. febr. 4. 23:07
 14/20 anonim ***** válasza:
úgy ha senki nem fog benne hinni
2011. febr. 4. 23:37
 15/20 anonim válasza:
Már írtam volna h "hülye vagy, mér akarsz te hegylakót ölni?" de szerencsére végigolvastam. Jó hogy odaírtad a kikötést :)
2011. febr. 7. 22:52
 16/20 anonim válasza:
mondjad azt pár "tezsvírnek", hogy a halhatatlannál van némi fölös szines fém, ha nekik sem sikerül, akk egy idő után magával fog végezni.....
2011. febr. 7. 23:36
 17/20 anonim válasza:
Előbb definiáld a "halhatatlan" és a "halál" fogalmát, hogy mit értesz alattuk. Milyen "igazi halhatatlanra" gondolsz?
2011. febr. 11. 04:07
 18/20 anonim válasza:
Szerintem a halhatatlan azt jelenti, h természetes módon nem hal meg, de ha levágod fejét talán megdöglik : )
2011. márc. 6. 19:10
 19/20 anonim ***** válasza:

halhatatlan az azt jelenti, hogy meg lehet ölni de sose fog megöregedni. pl. a gyűrűk urából Elrond is halhatatlan volt, de nem sebezhetetlen.

amúgy úgy lehet őket megölni hogy végignézeted velük a VV5 összes részét, attól tuti kipurcan.

2012. jan. 29. 00:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha halhatatlan és sebezhetetlen ki kell lőni egy fekete lyukba és a fekete lyuk gravitációja atomjaira szaggatja na akkor rakja össze magát és ha még valahogy át is jutt afekete juk esemény horizontján akkor is atudósok szerint afekete lyukak belselyében nem létezik az idő tehát össze szednise lesz ideje magát vagyis tehát olyan állapot van ott mint avilágegyetem keletkezése elött volt vagyis odabent nincs tér és idő vagyis asemmibe szószerint a semmibe lenne vagy mi elég bonyolúlt :)
2013. ápr. 5. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!