Ez meg mi a? Meg magyarázhatatlan szinte? Szerintünk igen
Én és a barátom arra lettünk figyelmesek hogy természet feletti dolgokat tudunk ! Olvasunk mások gondolatába és egymáséba is , telepátiát is próbáltuk és elsőre ment ! Mentalisták vagyunk szerintetek ? Vagy ez valami más ?
NEGATÍV KOMMENTEKET NE ! KÖSZI
ma 11:42
Az előtted szóló vagyok, igazából a kérdezőnek címeztem:-)
És igazából hiszek az ilyen dolgokban, csak a kérdés túl általánosságban volt megfogalmazva, azért kérdeztem.
De hát ez tök jó!
Gondolom, iskolában is kiváló tanulók vagytok, hiszen írásbelik alkalmával elég beleolvasnotok a tanár gondolataiba, és már tudjátok is a választ.
Sőt nyilván értitek azt is, hogyan találták fel azokat a berendezéseket, amik feltalálása Nobel-díjasok nevéhez fűződik, hiszen átlátjátok a gondolataikat, sőt az őket értő emberekét is...
nemtudom hogy reagáljak.
sírok.
ez már sok. a mai fiatal taknyosok már gondolatolvasnak is.
nemszégyellik magukat..
A szomorú igazság:
A Seuso-ügy mögött a hírhedt Függöny hadosztály áll. Ők annyira komolyan kiképzett,titkos, elit kommandó,hogy nem is léteznek!
(Ilyen baromságra,csak ilyen elképesztő ökörséget lehet írni.)
Kedves kérdező!
Már nem bunkóságból vagy szkeptikus kedvemben, de megkérdezhetem, hogy melyik városban lakok, mert akkor aztán ámulni fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!