Szerintünk kitalálta az osztálytársnőnk, hogy menstruál. Szerinted?
na, szal. van egy osztálytársnőnk, aki ma azt mondta, hogy megjött neki az első menstruációja. Megkérdeztem, hogy meg-e mondta a húgának. Ő azt mondta, hogy persze, sokat beszéltek erről. És szünetben odamentem a húgához, hogy beszéljek vele, hogy hogyan fogadta ( mert jóban vagyunk ) és azt mondta, hogy a nővére semmi ilyet nem mondott. Aztán tesink is volt és a lány tesizett. Óra közepénél kiment mosdóba és mikor visszajött, akkor azt mondta, hogy teljesen átázott a bugyija. De amikor átöltöztünk akkor teljesen tiszta volt. Arra gondoltam, hogy hátha átcserélte. Megkérdeztem és ő azt mondta, hogy miért cserélte volna át. Nem tudom, szerintem hazudik. Szerinted?
12/L
Ez egy kamukérdés. Egyébként ha igaz lenne, akkor azt mondanám, hogy csak hazudik. De te meg irigy vagy rá, hogy lehet, hogy ő már menstruál, te meg nem!
Azért kamukérdés, mert azt írtad, hogy MA tesin. Ma szombat van :/
1. Nem lennék rá irigy mert nekem már régóta megvan, és nem is szeretem.
2. Tudom, hogy szombat van, de ma volt tanítás... Asszem 24. kellett ledolgozni.
De ma munkanap van, öcsémnek is van ma suli. Lehet, hoyg a tesója azért tagadta le, mert nem tudta, szabad-e róla beszélnie. És a bugyit át is cserélhette. Amúgy a menstruáció ténye nem zárja ki a tesizést.
Tehát ezekből, amit leírtál, nem lehet eldönteni szerintem.
Első, te külföldön élsz? Az egész országban munkanap van ma.
Valószínűleg hazudott.
köszi :)
Háát, nem tudom. Nem értem, hogy miért hazudik.
nem tudtad h ma munka nap van? okos!!! ma dolgozzuk le a kéthét múlva 24-ét, mivel az péntekre esik,de 24-e az karácsony és gondolom karácsonykor senki nem akar dolgozni. talán kéne hallgatni a híreket okos ember.... úristen. ilyenekkel van tele az ország.... úhhhhh
amugy vissza térve a kérdésre igen hazudik a csaj,mert azt hiszi h ha ilyenet állít akkor ő már kész lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!