Szerintünk kitalálta az osztálytársnőnk, hogy menstruál. Szerinted?
na, szal. van egy osztálytársnőnk, aki ma azt mondta, hogy megjött neki az első menstruációja. Megkérdeztem, hogy meg-e mondta a húgának. Ő azt mondta, hogy persze, sokat beszéltek erről. És szünetben odamentem a húgához, hogy beszéljek vele, hogy hogyan fogadta ( mert jóban vagyunk ) és azt mondta, hogy a nővére semmi ilyet nem mondott. Aztán tesink is volt és a lány tesizett. Óra közepénél kiment mosdóba és mikor visszajött, akkor azt mondta, hogy teljesen átázott a bugyija. De amikor átöltöztünk akkor teljesen tiszta volt. Arra gondoltam, hogy hátha átcserélte. Megkérdeztem és ő azt mondta, hogy miért cserélte volna át. Nem tudom, szerintem hazudik. Szerinted?
12/L
Most komolyan .. miért nem mindegy az neked?
12 éves vagy és már más éltében turkálsz, gusztustalan egy szipirtyó leszel mire nagy leszel.
Most nem teljesen mindegy neked? Bár ez legyen a legnagyobb gondod. Szerintem nem kamuzik. Van aki kényszert érez az ilyesmit közölni, később majd a fél tanári kart a görcseivel szédíti, aztán les, ha a munkahelyén közlik, hogy le se szarják.
A vitatkozóknak meg üzenem, hogy baromira nem ez a téma, tegnapig én se tudtam, h munkanap van, mivel egyetemeken pl nem kell ledolgozni az ilyesmit. Nektek van. Nem tudta. Ez van, lépjünk túl, köszi. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!