Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Segítség! Nagyon félelmetes!...

Segítség! Nagyon félelmetes! Mi lehetett? Vajon Ő lett az Őrangyalom?

Figyelt kérdés
Hát mi táborba voltunk tavaly,2010 nyarán.Ponta 15. születésnapomon valami furcsát éreztem.Pontosan éjfélkor felkeltett a tábor macskája.Nagyon furavolt mert a macska fekete és mindíg zöld a szeme,de akkor az éjjelen piros volt.Gondoltam csak képzelődök ezért megpróbáltam visszaaludni.Sikerült is,de olyan 2 óra körül megint felkeltem mert megharapott valami.Sötét volt és a többiek aludtak,ezért nem foglalkoztam vele.Gyorsan kitapogadtam a gézt és bekötöttem a kezem.De még mielőtt megtaláltam volna a gézt,észrevettem valami hídeget,mintha emberi bőr lenne.Reggel Én még aludtam volna,mert az este nagyobb részét fentvoltam,de a lányok felkeltettek,hogy vér folyik az ágyamról.Áttvérzett a karom.Mikor megnéztük,hogy mivan a kezemmel kiderült,hogy nem macska,még csak nem is állat volt...EMBER HARAPOTT MEG!De nem a táborból!Akkor mindenki aludt!Aztán kicsit később,ebédnél nem bírtam enni,hányingerem volt,de nem voltam beteg,nem volt lázam és mégcsak a gyomromat se csaphattam el,mert nem ettem semmit!De amikor sikerült magamba eröltetnem egy falatot,úgyéreztem,mintha vér folyna a torkomon!Kaja után pedig mikor feláltam a székből és hirtelen mégszédültem,nem láttam semmi mást,csak egy alakot,akinek véres a szája és fehér a bőre!Fúú de megilyedtem.Vissza is estem a székbe.Este,mikor engem ünnepeltünk,elhatároztuk,hogy rémtörténeteket fogunk mesélni.A legjobb barátnőm elmesélt egy pontosan ugyan olyan történetet,ami aznap velem történt,pedig senki sem tudott róla,csak a véres kezemről.Pont a lány 15 születésnapján történt!És az LB-m mögött megláttam azt az izét!De a legfélelmetsebbaz egészben az volt,hogy a lány legjobb barátnője a történet végén meghalt.A nyár végére,valamennyire már elfelejtettem a történetet,amikor a tábor utolsó napján elhatároztuk,hogy úszni megyünk.Így is tettünk.Mikor mi már kijöttünk a vízből,az LB-m még maradni akart,hát hagytuk.Másnap megtláttuk még mindíg a vízben arcal lefelé.A LEGJOBB BARÁTNŐM MEGHALT!De ebben is volt egy furcsa dolog:eggyáltalán nem ázott ki a teste,pedignekünk már két óra után olyan lesz a bőrünk.Ez a leg emlékezetesebb szülinapom!Azóta megvan ez a harapásnyom a kezemen,és van mikor oknélkül elkezd vérezni!Főleg mikor arra a nyárra,az LB-mre,vagy bármi szomorúra gondolok!Nagyon rossz!De úgyérzem,hogy Ő lett az Őrangyalom!Mindíg mikor veszélyes helyzetbe kerülök,jól jövök ki belőle,tényleg egy hajszálam se görbül!És mindíg Őt látom!És egyszer azt álmodtam,hogy Ő Angyal és vigyáz rám!És még beszéltünk is!Azt mondta:"Ne félj,vigyázok rád!Jó ez így!Ne szomorkodj,csak téged mentettelek meg a halálommal!Ne szomorkodj miattam!Örökké eggyütt leszünk" és elrepült!És a tesóm mondta,hogy aznap mikor álmodtam,miattam nem tudott aludni mivel olyan erős rózsaszínes-fehérfény áramlott ki a szobámból!És még a szomszéd a szembeszomszéd is megkérdezte,hogy mivel csínáltam olyan erős fényt(kertesházba lakunk,nem panelba és elégmessze van a szomszédháza,mégis látta!)!Az álmomba is rózsaszínes-fehér fény vette körül!És a saját hangján beszélthozzám!Kérlek értelmes válaszokat!És ez nagyon is igaz!
2011. jan. 29. 16:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
100%
Jah és persze valószínű hogy a szomszédod éjnekéjelén azt fogja figyelni hogy milyen fény van a szobádban. És ha aniyra nem tudtak töle aludni akkor még is nem kellett volna valamit teniük. vagy csak alukáltak tovább?! xD
2011. jan. 29. 17:05
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Na hol a kép??? Ha nem tudod hogy kell rakd fel ide: kepfeltoltes.hu :D
2011. jan. 29. 17:15
 23/45 anonim ***** válasza:
81%

Ez tök jó!

Ha a te saját termésed, akkor írd meg! Mondjuk novellának! De ha tehetséges vagy, akkor talán még egy könyv is lehet belőle. Csak dolgozd ki a helyszíneket, a cselekvéseket, párbeszédeket, stb. Meg találj ki valami frappáns, meglepő befejezést!

Amúgy gratula! :)

2011. jan. 29. 17:28
 24/45 anonim válasza:
90%
hoopsz nincs kép? milyen sajnálatos.... biztos nincs fényképező se mobil se semmi. :( kkááár. nem baj. nem tehetsz róla hogy szülőszobán fejre ejtettek.! -.-
2011. jan. 29. 17:45
 25/45 anonim válasza:
100%
Ááá. ez tuti kamu. Ez a tévében is lett volna. amúgy meg hol a kép? -.-
2011. jan. 29. 18:55
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Először is: Honnan volt nálad géz pont az ágyad felett? Ráadásul ha ennyire vérzett is a kezed, reggel tuti a fájdalomra ébredtél. Végül pedig: Honnan tudjátok hogy ember volt??? FAKE
2011. jan. 29. 19:13
 27/45 anonim válasza:
Ez nem igazi!Egyszerűen hihetetlen!
2011. jan. 29. 20:13
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
na hol a kép?? -.-"
2011. jan. 29. 20:18
 29/45 anonim válasza:
86%

KAMUUU!! Na kérdező már nem is írsz? :)

Amúgy jó kis történet de vannak benne részek amik egyértelműen leleplezik hogy kamu.Írj egy könyvet :P

2011. jan. 29. 21:13
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz miért nem mentél el a kezed miatt, kedves kérdező? Úgy látom, túl sok időd van. Inkább tanulj, ne ilyen képtelen sztorikat találj ki.
2011. jan. 30. 01:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!