Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek van isten?

Szerintetek van isten?

Figyelt kérdés
Ti miben hisztek?
2011. jan. 26. 15:23
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Abban is hiszek, hogy ha rosszat vagy jót cselekszünk azt visszakapjuk valahogyan. Tehát hiszek a karmában.

Velem is történtek már olyan esetek, amikor úgy éreztem azért jöttem ki abból a helyzetből olyan jól, mert valaki megsegített. Mintha lenne őrangyalom :)

2011. jan. 27. 15:46
 32/42 anonim ***** válasza:
Igen, én a karmában hiszek. Ezt csak mostanában tapasztaltam. Pár dolog nem sikerül, amit nagyon szeretnék, és ezt a sikertelenséget arra vezetem vissza, hogy sokat hazudtam az elmúlt időben azoknak, akik a legközelebb állnak hozzá :/
2011. jan. 27. 15:55
 33/42 anonim ***** válasza:
Meg mondjam hogy én miben hiszek ? Abban hogy ha ez így megy tovább mint a jelenlegi kérdező körülményes élete , akkor biztos vagyok benne hogy világ vége lessz. Mert nagyon kevés a hívő ember Isten felé és több a gonosz ember mint a jó. Hogy kérdezhetsz iet hogy van e Isten ? A szüleidtől tanultad ezt meg ? Ők sem hiszenk Istenben ? Nagyon szomorú mondhatom hogy a mai gyerekek mien körülmények között nőlnek fel ... Ezért van több negatív dolog minden társadalomban mint pozitív dolog. Szerintem kezdj el templomba járni és hinni Istenben mert ha nem hiszel benne nem lessz valami fényes életed az biztos.
2011. jan. 27. 22:20
 34/42 anonim ***** válasza:
Ez inkább ,olyan mint létezik-e a levegő amit beszívunk.Hát persze,érezzük ,hogy körülvesz minket ,láthatatlan,de mégis érezzük a jelenlétét.
2011. jan. 28. 10:50
 35/42 A kérdező kommentje:

Az utolsó embernek üzenem, hogy nem attól függ, hogy gonosz valaki hogy nem hisz Istenben. mert attól még lehet egy tök normális ember valaki,ha nem jár templomba, meg nem imádkozik minden nap.

Szerintem ez főleg nevelés kérdése.

2011. jan. 28. 20:14
 36/42 anonim ***** válasza:
28%
Van hát!Aki feltalálta a sminket,a tűsarkúkat stb
2011. jan. 29. 13:49
 37/42 anonim ***** válasza:
Igen van! És Istennek kell írni.
2011. jan. 29. 22:08
 38/42 anonim ***** válasza:

@zsuzsimuzsi

te mar reinkarnaciorol beszelsz

2011. jan. 30. 14:18
 39/42 anonim válasza:

Igen! Én hiszek benne!

Csak akkor hol van amikor kisgyerekek halnak meg? Pl: Az egyik ismerősöm keresztlányát egy úthenger ütötte el... 9 éves volt. Akkor megkérdem néha magamtól: Akkor most hol volt??

2011. febr. 13. 19:27
 40/42 A kérdező kommentje:

Akkor lehet h mégse hiszel benne annyira... :)

Az is lehet h a kislánynak egy földre szállt angyalka volt, aki felnyitotta a szülei szemét, h jobban kellet volna vigyázni rá...

2011. febr. 16. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!