Szerintetek van isten?
Abban is hiszek, hogy ha rosszat vagy jót cselekszünk azt visszakapjuk valahogyan. Tehát hiszek a karmában.
Velem is történtek már olyan esetek, amikor úgy éreztem azért jöttem ki abból a helyzetből olyan jól, mert valaki megsegített. Mintha lenne őrangyalom :)
Az utolsó embernek üzenem, hogy nem attól függ, hogy gonosz valaki hogy nem hisz Istenben. mert attól még lehet egy tök normális ember valaki,ha nem jár templomba, meg nem imádkozik minden nap.
Szerintem ez főleg nevelés kérdése.
@zsuzsimuzsi
te mar reinkarnaciorol beszelsz
Igen! Én hiszek benne!
Csak akkor hol van amikor kisgyerekek halnak meg? Pl: Az egyik ismerősöm keresztlányát egy úthenger ütötte el... 9 éves volt. Akkor megkérdem néha magamtól: Akkor most hol volt??
Akkor lehet h mégse hiszel benne annyira... :)
Az is lehet h a kislánynak egy földre szállt angyalka volt, aki felnyitotta a szülei szemét, h jobban kellet volna vigyázni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!