Szerintetek van isten?
Figyelt kérdés
Ti miben hisztek?2011. jan. 26. 15:23
21/42 szilvo79 válasza:
én egy felső erőben,energiában hiszek.bár az "istenhívésnek" is van 2000 éves alapja.csak azt nem értem mi volt előtte.ha hisznek Istenben,akkor a Feltámadásban is.kérdésem az,mégis Mikor?
22/42 anonim válasza:
Nem hiszek istenekben, mitologikus lények létezésében, termszetfelettiben. De attól, hogy nem hiszek bennük, léteznek egy bizonyos értelemben, mégpedig az ember keze nyomán. Léteznek kultúrális jelenségként. Egy ilyen embereket, világot formáló képet nem lehet nem létezőnek tekinteni. A hitetlenségemtől a könyvekben leírt fantáziavilág még nem lesz kevesebb.
23/42 anonim válasza:
igen van ISTEN! Járj templomba!
24/42 anonim válasza:
"igen van ISTEN! Járj templomba!"
Te vagy provokátor vagy, vagy provokátor.
25/42 anonim válasza:
Sajnos hittanra jarok de igy eszretudtam venni h mennyi ellentmondas hulyeseg van a bibliaban igy ateista lettem es helyre jott az eletem is. Furcsa :) nincs nem is volt es nem is lesz ha lenne a mai eszkozokkel mar bebizonyitottak volna
26/42 anonim válasza:
"nincs nem is volt es nem is lesz ha lenne a mai eszkozokkel mar bebizonyitottak volna"
Újra előveszem ezt a kártyát: A világ keletkezésének módját bebizonyították a mai eszközökkel? Ha nem, akkor nem is keletkezett a világ?
A földön kívüli életet hitelt érdemlően bebizonyították vagy kizárták? Ha egyik sem, akkor létezik is és nem is élet a földön kívül?
27/42 anonim válasza:
Igen létezik.Ha vannak az életetekben furcsa véletlenek, akkor az okkal van és tőle származik. pl:sokat gondolsz valakire és hirtelen összefuttok....Ilyen biztos volt már.VAGY amikor meglepetésszerűen jókor vagy jó helyen. És persze mindannyian tudjuk, hogy véletlennek nincsenek. Aki pedig nem hisz azt meg ugysem lehet megváltoztatni másik nézetre, az még visszaszületik ide, mert van még mit tanulnia...:D:D:D:D
28/42 anonim válasza:
Isten nincs mint egy ember szamomra hihetetlen lenne es nemvaloszinu hogy letezik egy emberszeru leny aki a felhokben el az angyalaival ! Amugy foldonkivuliek is ha vannak szerrintetek ok is Istenhivok ??? nemhinnem es ha az univerzumot isten megteremtette akkor isten hogy keletkezett ??? mi volt elotte a tudomanyban hiszek es a Sorsban meg abban ha jok vagunk akkor szerintem jot kapunk vissza masoktol ebben hiszek es a tudomanyban! A foldonkivuliek pedig nemhinnem hogy ezoteriaba tartoznak de ok is vannak valahol ez biztos :)udvozletem
29/42 anonim válasza:
Valami van biztos, mert anélkül talán nem lennénk mi sem, és nem irogatnánk, meg kérdeznénk ilyeneket.
30/42 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Igen tényleg az Isten nagy betű.
Én is vmi olyasbiben hiszek, hogy jó (energia vagy erő) létezik, viszont akkor rossz is van. Abban viszont nem hiszek, hogy ez az erő emberi formában létezne. Max abban is megjelenhet.
2011. jan. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!