A barátomat megszállta egy démon? :S
Figyelt kérdés
Nemrég együtt aludtunk a barátommal. Egyszer csak az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy hangosan beszél álmában. Kántálásnak tűnt, folyékonyan, hangsúlyozva szónokolt valami nagyon régies és idegen hangzású nyelven, olyan arabos, szlávos jellege volt. Halálra rémültem, próbáltam felébreszteni, de csak kb tíz(!) perc múlva sikerült. Nem emlékezett semmire és a magyaron, angolon kívül semmilyen más nyelven nem beszél (németül tanult ugyan, de nem folyékony belőle és határozottan nem a fenti nyelvek valamelyike volt). Állítása szerint a családja már tapasztalt tőle ilyet, de egy legyintéssel elintézték, hogy egy nem létező idegen nyelven beszél hosszan, folyékonyan álmában! Mi lehetett ez? Megszállhatta valami?2011. jan. 23. 18:40
21/26 anonim válasza:
Én is beszélek angolt németet nem annyira és volt velem is olyan hogy a 3 keverékét beszéltem hangosan álmomban de akkor érdekes álmom volt. Kérdezd meg a barátodat volt-e vele valami furcsa gyerekkorában és ha igen mi? Amúgy a kereszt hülyeség ennyi erővel kergethetné ezüst kanállal is "-.-
22/26 anonim válasza:
Valaki írta a filmes kommentet. Szerintem is lehet, hogy látott valami idegen nyelvű filmet, zenét stb. a tévében és azt mondta. De egy másik kommentelő írta, hogy lehet, hogy csak össze vissza motyogott. Tudsz "arabos, szlávosul"? Ha nem, akkor honnan tudod, hogy úgy beszélt?
23/26 anonim válasza:
lehetséges nem démon volt hanem szellem
ha szellemet idézett és nem sikerült visszaküldeni
vgy olyan helyen járt ahol megmaradt egy lélek a test halála után és megszállta
24/26 anonim válasza:
Én volt mikor hitler ként beszéltem álmomban.
25/26 anonim válasza:
En mr lattam ilyet es a szellemek rajta keresztul probalnak kommunikalni.
26/26 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy démonokról lenne szó. Komoly esélye van a leírásod alapján, hogy héber nyelvet hallottál. Esetleg halgass meg egy Bármicvó Szertartást, fantasztikus hagyomány, segíthet a hallott nyelv beazonosításban. Ha egyéb fizikai jellegzetességgel is szembesültél, az tovább segíti a nyelv beazonosítását. Beazonosítva a hallott nyelvet, minden félelmed elmúlik, de én addig sem aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!