Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A barátomat megszállta egy...

A barátomat megszállta egy démon? :S

Figyelt kérdés
Nemrég együtt aludtunk a barátommal. Egyszer csak az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy hangosan beszél álmában. Kántálásnak tűnt, folyékonyan, hangsúlyozva szónokolt valami nagyon régies és idegen hangzású nyelven, olyan arabos, szlávos jellege volt. Halálra rémültem, próbáltam felébreszteni, de csak kb tíz(!) perc múlva sikerült. Nem emlékezett semmire és a magyaron, angolon kívül semmilyen más nyelven nem beszél (németül tanult ugyan, de nem folyékony belőle és határozottan nem a fenti nyelvek valamelyike volt). Állítása szerint a családja már tapasztalt tőle ilyet, de egy legyintéssel elintézték, hogy egy nem létező idegen nyelven beszél hosszan, folyékonyan álmában! Mi lehetett ez? Megszállhatta valami?
2011. jan. 23. 18:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
énis beszéltem egyszer álmomban szerbül, pedig nem tudok szerbül...szobatársam meg volt döbbentve...aztán kiderült, h nagyon kicsi koromban a mamám vigyázott rám sokszor este, és ő tudott szerbül, és mesélt nekem, meg énekelt, csak én tudatosan erre nem emlékszem (m kb. 2-3 éves voltam akkor)...de ez a tudatalattimban megőrződött, és álmomban vlsz egy ilyen verset, mesét mondtam....nem vok gyogyós, fejsérülésem sem volt, csak a tudatalattimban elraktározódott. Lehet, nála is így van, és egy létező nyelven beszélt (horvát, bolgár, szerb stb...)
2011. jan. 23. 19:56
 12/26 anonim ***** válasza:
59%

Megdöbbentő,hogy 2011-ben iskolázott emberek még mindig az őskori babonákban hisznek!

Az emberi agy naponta nagyon sok információt kap,melyet a tudatalattijában elraktároz. Az álmokkal foglalkozó tudósok (nem a csaló álomfejtők) szerint ilyenkor az agy az elraktározott fogalmakat "szelektálja". Bármilyen képtelenséget álmodik is az ember,a helyzetek ugyan nem történtek meg valójában vele,de minden fogalmat ismer valahonnan! Ehhez nem kell tudósnak lenni,hogy belássuk.

A barátod nézhetett valanikor olyan filmet,amiben az "ismeretlen" nyelven beszéltek. Valamiért ezt az agya elraktározta,és most visszaemlékezett rá.

Teljesen normális jelenség,semmi köze a démonokhoz,és a babonákhoz.

Az sem ritka,hogy valaki beszél álmában. A férjem is beszélt,és ha rátudtam jönni,miről álmodik,akkor tudtam vele "beszélgetni" is,anélkül,hogy felébredt volna. Ébren pedig beszámolt arról,hogy álmában mit beszélgettünk.

2011. jan. 23. 21:23
 13/26 anonim ***** válasza:
sőt, 2!
2011. jan. 23. 21:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Énis szoktam álmomban motyogni, ugyanis énis démon vagyok. Meg csak tiszta jóindulatból szólok h a mifajtánk megeszi a jóbarátait,barátnöjét. Tusolj le, tartsd magad tisztán, mert nemfogja annyira élvezni ha büzlesz mint egy trágyadomb. Na jó szórakozást !
2011. jan. 24. 00:19
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem, nem szállta meg, de veled biztos, hogy nincs minden rendben Kedves Kérdező.

A szobatársam is csinált már ilyet, álmában felült, rám nézett és elkezdett mondani valamit de nem értettem. Hidd el ő se démon :D

2011. jan. 24. 03:05
 16/26 anonim ***** válasza:
én majnem minden éjel így beszélek....
2011. jan. 24. 15:55
 17/26 anonim ***** válasza:
43%
Biztos, hogy nem démon szállta meg, mert akkor az nem ilyen dolgokat művelne vele, hanem egyszerűen úgy viselkedne a barátod, mint aki megőrült, és mindenkit megfenyegetne, hogy megöli. Találkoztam már démonnal ugyhogy tudom mik a módszereik. A barátodnak lehet, hogy egyszerűen álmában az előző élete rémlik fel, és azon a nyelven beszél amit az előző életében használ. De rosszabb esetben nem démon, hanem szellem szállta meg. Amitől nem feltétlenül kell megijedni,mert lehet jótét lélek is, és lehet, hogy segítségre van szüksége. És csak ilyenkor tud ő érvényesülni amikor a barátod alszik, mert ébren túl erős a barátod. Mindenesetre menjetek el egy táltosközpontba és nézessétek meg a barátotokat, mert sztem valamelyik a két lehetőség közül lesz.
2011. jan. 25. 12:41
 18/26 anonim ***** válasza:
Szia én is beszéltem álmomba 8 évesen(!!!!!!) angolul beszéltem álmomba,h szeretem a mókust utána meg hogy milyen szellemeket láttam ezeket mindet angolul és 8 éves voltam akkor még csak magyart tudtam és a tesóm mondta és anya,apa is hallotta!!!!
2011. jan. 25. 15:12
 19/26 anonim válasza:

én velem is volt már ilyen de alvás alatt beszélhetnek az emberek

ja és én betörtem a fejemet xd

2011. jan. 25. 16:20
 20/26 Toma Dominik ***** válasza:
Én is beszéltem már álmomban nem vicc ezt montam b@zdmeg
2011. ápr. 6. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!