A barátomat megszállta egy démon? :S
Megdöbbentő,hogy 2011-ben iskolázott emberek még mindig az őskori babonákban hisznek!
Az emberi agy naponta nagyon sok információt kap,melyet a tudatalattijában elraktároz. Az álmokkal foglalkozó tudósok (nem a csaló álomfejtők) szerint ilyenkor az agy az elraktározott fogalmakat "szelektálja". Bármilyen képtelenséget álmodik is az ember,a helyzetek ugyan nem történtek meg valójában vele,de minden fogalmat ismer valahonnan! Ehhez nem kell tudósnak lenni,hogy belássuk.
A barátod nézhetett valanikor olyan filmet,amiben az "ismeretlen" nyelven beszéltek. Valamiért ezt az agya elraktározta,és most visszaemlékezett rá.
Teljesen normális jelenség,semmi köze a démonokhoz,és a babonákhoz.
Az sem ritka,hogy valaki beszél álmában. A férjem is beszélt,és ha rátudtam jönni,miről álmodik,akkor tudtam vele "beszélgetni" is,anélkül,hogy felébredt volna. Ébren pedig beszámolt arról,hogy álmában mit beszélgettünk.
Nem, nem szállta meg, de veled biztos, hogy nincs minden rendben Kedves Kérdező.
A szobatársam is csinált már ilyet, álmában felült, rám nézett és elkezdett mondani valamit de nem értettem. Hidd el ő se démon :D
én velem is volt már ilyen de alvás alatt beszélhetnek az emberek
ja és én betörtem a fejemet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!