Milyenek a szűz csillagjegyű pasik?
Mindig azt olvasom,hogy hűtlenek,lusták,bunkók stb.,de az én apám is szűz,és nála önfeláldozóbb,hűségesebb embert még nem látott a Föld szerintem!Úgyhogy én nem hiszem,hogy a csillagjegynek köze lenne a személyiséghez!
14/L
az akit én ismerek az imád vedelni, aztán okádik
nem szereti a tejtermékeket és igen csak flúgos és imádja a "teleholdat"XD
Szűz csillagjegyes férfia vagyok az #5 és #10-es válasz tökéletesen leírja, minden szava igaz, tökéletesen stimmel rám.
lásd
Egyszer kezembe kerül egy horoszkópos (nem ilyen kiskegyed szintű) könyv, meglepődtem mennyire pontos önjellemzés volt, átlapoztam más csillagjegyre, hátha csak a szokásos szociológiai hablaty...de semelyik nem illett rám csak a szűz. Hah gondoltam magamba.. megnéztem neten és mindenhol hasonló eredményre jutottam.
Azóta próbálok pár dolgot javítani is, pl pár dologban tényleg túlzottan pedáns vagyok, de sok dologban kicsit trehány mert nem tartom fontosnak, és nem foglalkozok vele.
De pl: (akkor inkább leharapná a nyelvét, semhogy elismerő szó hagyja el az ajkát.) inkább csak hümmögök :), maximalista vagyok magammal szemben és azt gondolom ennél jobbat is csinálni, sőt már abban a pillanatban jobb és komplexebb teljesebb dolgot találtam ki..
Egy időben különösen kritikus voltam mások munkáját illetően, de be kellett látnom én is tudok hibázni, csak míg más a "belesz@rok mentalitás miatt" én viszont csak nem várt, nem számoltam vele váratlan dolog miatt, rontottam el.
(Kedvenc színe a fehér, a barna, a szürke és a lila.)
Na de kérem :D a sárga, kék és a fűzöld is, függ attól is hogy min, kin és milyen esztétikumban.
"Szeret sütni-főzni,"...nem tudok, tudnék próbálkoznék ha lenne rá lehetőség, de nem igazán van.
"Titokban űzik a kis játékaikat,miközben a naiv közönség úgy látja,ők a legbecsületesebb,legerkölcsösebb,legszorgalmasabb emberek..."
hah igen ilyen oldalam is van, valóban..nem kell róla tudnia mindenkinek, csak annak akinek kinyitom a szívem és megbízom benne.
"nem két találkozás után engedi magához közel az embert."
Nah ezzz. Nah ezen próbálok változtatni..mert magányos farkasként lesem a teliholdat :P
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!