Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyenek a szűz csillagjegyű...

Milyenek a szűz csillagjegyű pasik?

Figyelt kérdés
Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy erkölcsösek, vagy hűtlenek általában. Főként szűz pasik véleményét várom. Korotokat is! Köszi!
2011. jan. 22. 14:08
1 2
 1/13 Bretso ***** válasza:
20%

Utálják az ezoteriában hívőket és vadásznak rájuk, nincs esélyed, csak a véredet akarja.

Ui.: Ugyanolyanok, mint a többi, komolyan azt hiszed 12 féle ember létezik?

2011. jan. 22. 14:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért minden jegynek vannak általános jellemzői, ami általában találó.
2011. jan. 22. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
hisztisek, sertoek, bunkok
2011. jan. 22. 14:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Ahol arra van szükség,ott nagyon jól meg tudják játszani az erkölcsöset,de a látszat sokszor csal!A szűz elég sunyi jegy.Titokban űzik a kis játékaikat,miközben a naiv közönség úgy látja,ők a leg becsületesebb,legerkölcsösebb,legszorgalmasabb emberek...
2011. jan. 22. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Legjellemzőbb tulajdonságai: aprólékosan precíz, munkabíró, nagyszerűen tud spórolni és csak a racionalitás érdekli. Távol áll tőle minden, ami nem kézzelfogható, amire nincs kísérletekkel alátámasztott tudományos magyarázat. De ugyanígy idegenkedik mindentől, ami "csak" szórakozás, kikapcsolódás. Mert csupán egy dolog érdekli: a munka. Mindene a hivatása, amikor dolgozik, nem ismer se istent, se embert. Így aztán meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt. Mert az ő tempóját nehéz szusszal győzni. Ráadásul kritikus, a kákán is csomót kereső természete miatt kevesen keresik a társaságát. Érzéseit szégyelli, sokszor nem is igazán tudja kifejezni. Pedig alapjában véve jószívű, szívesen segít másokon. De mert nem mestere a diplomáciának, s mert ami a szívén az a száján, kevés a barátja, mert ki az, aki szereti, ha reggeltől estig kritizálják. A Szűz jegyében születettek rendszeretők, olykor már elviselhetetlenül pedánsak, amit elsősorban a környezetüktől követelnek meg, de ha rákényszerülnek, maguk is mindent megtesznek az "elvágólagos" rendért. Otthonukban mindennek megvan az előre kijelölt helye, és valóságos tragédiaként fogják fel, ha egy-egy tárgyat valaki elmozdít, a szőnyegrojtot összekócolja, vagy az edényeket más sorrendben rakja vissza a szekrénybe. Ugyanez az aprólékos pedantéria érhető tetten a munkájában is, amire sok esetben elfecsérli az erejét. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Legtöbbször csak azt fogadja el jónak, amit maga végez el. Mások munkájáról megvan a véleménye, (már ha rosszat lehet mondani bármilyen apró részletre, mert ha valami dicsérendő, akkor inkább leharapná a nyelvét, semhogy elismerő szó hagyja el az ajkát.) Öltözködésére a pedantéria és az ésszerűség jellemző. Drága holmikra sajnálja a pénzt. Jelszava: olcsón és praktikusan. Kedvenc színe a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szeret sütni-főzni, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét, de mert - ahogy minden máshoz - a konyhaművészethez is ő ért a legjobban, ha a tűzhely körül tüsténkedik, a konyhában rajta kívül nem tartózkodhat senki.

Az apukám szűz csillagjegyű.Ebből amit feljebb olvashatsz, szinte minden igaz rá, kivéve az hogy a rendmániája kicsit túlzás-ez nem igaz, de szereti maga körül a rendet és szívesen olvas olyan könyveket amik megtörténtek.Karácsonyra mindig könyvet kap tőlem és úgy örül neki mintha egy luxus terméket vettem volna neki.Örül a hasznos dolgoknak, amit tud a mindennapokban használni.Természete nem éppen közvetlen: meg kell előbb ismerni ahhoz hogy véleményt tudj róla alkotni és nem két találkozás után engedi magához közel az embert.Ha igazán a barátja akarsz lenni akkor elviseled minden hibájával együtt és a kritikáját amit megoszt veled nem negatív és bunkó dologként fogod fel.Ami a szívén az a száján-ő aztán megmondja a frankót.Megbízhatósága a 10-s skálán 20pontot ér :)

Remélem tudtam segíteni.

2011. jan. 22. 15:00
 6/13 A kérdező kommentje:

14:38

Kíváncsi volnék a korodra és a nemedre.

Gondolom nem saját magadról írsz.

Nekem az aszcendensem szűz, és nő vagyok.

2011. jan. 22. 17:55
 7/13 anonim ***** válasza:

35/N

Valóban nem magamról írtam.Viszont vannak szűz jegyű ismerőseim,férfiak is,és őket ilyennek ismerem.Én Skorpió vagyok.

2011. jan. 22. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:

olyanok mint Michael Jackson(ő is szűz volt) és hát erkölcsös! jószívű

szereti a gyerekeket(nem úgy)

maximalista :D :D

2011. jan. 22. 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:
2011. jan. 22. 19:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátom szűz szóval van tapasztalatom:

- nehezen lépnek, sokat gondolkodnak. Mikor lépnek akkor már biztosak benne, hogy te vagy a megfelelő-

- nem lepedő akrobaták, de egy ügyes partnerrel minden meg van oldva ;)

- nagyon kritikusak: én oroszlán vagyok és nehezen viselem a kritikát, ez néha nehéz pedig Ő még vissza is fogja magát velem kapcsolatban.

- nagyon hűségesek, fontos neki a tisztesség

- Ha egyszer szeretnek valakit akkor nagyon ragaszkodnak hozzá

Asszem ennyi a fő paraméter

2011. jan. 22. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!