Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek? Ez tényleg igaz?

Szerintetek? Ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

-szóval ha egy lelógó csilláról csak egy mozog akkor

-halott van a házban

-véletlen.

-meglökte a szél.

De tudjátok az amin ilyen jó sok ilyen kis lelógó valamik lógnak le ilyen:

[link]

azok a kis gyémántnak kinéző diszekből ha CSAK egy DARAB MMOZOG.

És a családnak van elhunyt, voltaképpen öngyilkos családtagja. Amit a család látott is a felakasztás után 20 percel.

2011. jan. 17. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges,hogy szellem! Egyik ismerősömhöz kell folyton járni esténként, mert egyedül lakik egy házban,és fél,mert anno ott öngyilkos lett egy Bácsi! Valamelyik nap arra ébredt fel, hogy le akarja szúrni magát a konyhában. A szellem irányítja. De ez nem vicc. Ez az ismerősöm nem írom le milyen etnikumú, de a Bácsi nem szerette Őket, mikor élt. És egyértelműen üldözi ki a házból. Nem is egy dísztárgy esett már le a falról. Egyszer ültem az asztalnál, és éreztem mintha valaki simogatna! Az arcom előtt egy pillanatra láttam egy kezet! De csak a kezet,semmi többet. Érdekes... én az ilyenektől nem félek, és hiszek bennük mióta az eszemet tudom. És itt az egyik kommentelőnek üzenem, hogy nem vagyok dilis, és beszéltem is szellemmel, és nem vagyok még a sárga ház becses tagja! :)
2011. jan. 19. 10:16
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Neked is utolsó.

Biztos rossz lehet amit te érzel. De nem tudom, hogy az az ismerősőd ezeket nem-e bekézlte. Tuti hogy nem a szellem szállt bele az illetőbe hanem "valószínüleg" álomkórós (alvajártó)

egy történet ehhez kapcsolodóan

Anyukámnak a legidősebb testvére, ideg beteg lett(minden gúny nélkül) annyira megviselte az alvajáróság, pl:Egyik éjjel majdnem levágta a kezét. Ha nem vették volna észre a fiai, biztos megteszi.

Meg volt hogy álmában kávét főzőtt, elmosogatott. :S kimászott a tetőre

2011. jan. 19. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Aha... Szóval más a gondjait beképzeli (amik sokkal valósabbak mint a tieid), de ha mozog a csillár, akkor nálad szellem van, mi?

Te is egy ész lehetsz...

2011. jan. 20. 20:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Nálad nagyobb eszem van az biztos!!!!!!!! Nem zártam ki hogy szellem VAN ANNÁL A FICKÓNÁL. De abban sem vagyok 100% biztos hogy barátnőnknél az van. De figyelj azt már ne mondja nekem senki hogy egy szellem annyira itt tud lenni, hogy azzal valakit ki tud készíteni. Ha a mi házunkba lenne szellem ami "rossz" (bár nem hiszem hogy egy szellem lehet rossz szándéku) akkor figyelmen kívül hagynám vagy beszólnék neki :D

De nem mondtam hogy nem hiszek a fickónak akiről írtál kedves utolsó.

:)) csak pl: anyunak a testvére ebbe bolondult bele? hogy mikor reggel valamit nem a helyén talált azt mondta hogy szellem volt,

.

2011. jan. 21. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!