Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehetne ezt megoldani?

Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Többször olvastam itt, hogy találkoztak az elhunyt rokonok/barátok szellemével. Én is szeretnék, de nagyon ijedős vagyok. Hogy tudnék velük találkozni úgy hogy ne kapjak frászt?
2011. jan. 9. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Kérd meg őket, hogy ne oszló hulla alakban jöjjenek. Kérd szépen.
2011. jan. 9. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha életed során nehéz helyzetbe kerülsz, és tudod, hogy valamelyik eltávozott rokonod ezt könnyedén megoldotta volna, csak kérd gondolatban tőle a választ, és előbb-utóbb megkapod. Csak figyeld a hétköznapi eseményeket, esetleg az álombeli üzeneteket. Amennyiben u.n. "szellemidézésre" vagy kíváncsi, azt a magam részéről nem tartom célszerűnek. Könnyen kapcsolatba kerülhetsz olyan entitással, melyik vagy rosszindulatú, vagy segítőkész ugyan, de más valami miatt félrevezető lehet. Hagyjuk a holtakat békén!
2011. jan. 9. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha ijedos vagy akkor ne akarj,mert a latvany az nem a legnyugtatobb,ugyhogy inkabb ne szerintem.
2011. jan. 9. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Ahoj!

Maradjunk annyiban, hogy a halottidézésnél igazából csak egy felkiáltójelet teszel magadra a szellemvilág felé, hogy kinyitottál és bátran lehet benned össze-vissza kavarni dolgokat. Entitás, a démon talán jobb szó, nevezzük nevén a gyereket. Nem bátorság kérdése a dolog. Ha nem akarsz kétes szellemi erőket behívni az életedbe, akkor nagyon messzire vess el minden ilyen gondolatot.

2011. jan. 11. 16:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Én speciel nem csak az idézésre gondoltam, hanem pl. hogy álmomban beszéljünk, ilyesmi
2011. jan. 11. 17:44
 6/9 anonim válasza:
Én is szívesen beszélnék anyuval,megkérdeznék tőle sok mindent. Azonban jobb békén hagyni, mert ugye ,,örök nyugalomra tért". Éltében se szerette ha felzavartam álmából,úgyhogy pihizzen csak.
2011. jan. 14. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:

2 éve halt meg a mamám, de néha úgy érzem, hogy velem van és támogat, mint életében. Többször is álmodtam azt, hogy látom a szellemét. Lehet, hogy így akart üzenni.

Szerintem az inkább csak filmes trükk, hogy megjelenik előtted, szinte még hús-vér lény, de szellemtáblával próbálkozhatsz, csak kérd ki egy abban jártas ember tanácsát, hogy láss neki. A táblát te is meg tudod csinálni, kell hozzá egy A3-as fehér lap, ráírod az ABC-t, az Igen-t, a Nem-et, esetleg számokat, aztán fogsz egy átlátszó üvegpoharat, amire majd a kezed rakod.

Ilyet én is csináltam, még gyerekkoromban, de mi csak heccből. A végeredmény viszont az lett, hogy azóta is félek lemenni a társasházak pincéjébe. Bezártuk magunkat barátnőmék tároló helyiségébe. Hárman voltunk. Gyertyákat gyújtottunk és leraktuk középre a táblát. Mindhárman ráraktuk a kezünket az üvegpohárra. És amikor egyik barátnőm előadta az idézőszöveget, hamarosan úgy éreztem, remegni kezd a pohár. Erre elkaptam a kezem rémülten, kinyitottam a szemem, és láttam, hogy a barátnőim is ugyanígy reagáltak. Annyira beijedtünk, hogy azonnal elfújtuk a gyertyákat és spuriztunk ki a házból.

Nem tudom, hogy mi történt akkor ott. Az biztos, hogy egyikünk se próbálta átejteni a többieket, ahhoz túl valós volt mindenki ijedtsége. Lehet, hogy csak valamelyikünk keze megremegett úgy, hogy észre se vette. De lehet, hogy látogatónk volt... Minden a hit kérdése.

(Ja, és így semmiképp se csináld, ahogy mi. :D)

2011. jan. 21. 00:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne zargasd az ismerőseidet, ha már nem élnek.

Örök nyugalom - tartsd tiszteletben!

2011. jan. 21. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg,hogy álmodban jelenjen meg.Kis türelem és meglessz!Így még Te sem fogsz megijedni! :)
2011. jan. 27. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!