Hogyan lehetne ezt megoldani?
Ahoj!
Maradjunk annyiban, hogy a halottidézésnél igazából csak egy felkiáltójelet teszel magadra a szellemvilág felé, hogy kinyitottál és bátran lehet benned össze-vissza kavarni dolgokat. Entitás, a démon talán jobb szó, nevezzük nevén a gyereket. Nem bátorság kérdése a dolog. Ha nem akarsz kétes szellemi erőket behívni az életedbe, akkor nagyon messzire vess el minden ilyen gondolatot.
2 éve halt meg a mamám, de néha úgy érzem, hogy velem van és támogat, mint életében. Többször is álmodtam azt, hogy látom a szellemét. Lehet, hogy így akart üzenni.
Szerintem az inkább csak filmes trükk, hogy megjelenik előtted, szinte még hús-vér lény, de szellemtáblával próbálkozhatsz, csak kérd ki egy abban jártas ember tanácsát, hogy láss neki. A táblát te is meg tudod csinálni, kell hozzá egy A3-as fehér lap, ráírod az ABC-t, az Igen-t, a Nem-et, esetleg számokat, aztán fogsz egy átlátszó üvegpoharat, amire majd a kezed rakod.
Ilyet én is csináltam, még gyerekkoromban, de mi csak heccből. A végeredmény viszont az lett, hogy azóta is félek lemenni a társasházak pincéjébe. Bezártuk magunkat barátnőmék tároló helyiségébe. Hárman voltunk. Gyertyákat gyújtottunk és leraktuk középre a táblát. Mindhárman ráraktuk a kezünket az üvegpohárra. És amikor egyik barátnőm előadta az idézőszöveget, hamarosan úgy éreztem, remegni kezd a pohár. Erre elkaptam a kezem rémülten, kinyitottam a szemem, és láttam, hogy a barátnőim is ugyanígy reagáltak. Annyira beijedtünk, hogy azonnal elfújtuk a gyertyákat és spuriztunk ki a házból.
Nem tudom, hogy mi történt akkor ott. Az biztos, hogy egyikünk se próbálta átejteni a többieket, ahhoz túl valós volt mindenki ijedtsége. Lehet, hogy csak valamelyikünk keze megremegett úgy, hogy észre se vette. De lehet, hogy látogatónk volt... Minden a hit kérdése.
(Ja, és így semmiképp se csináld, ahogy mi. :D)
Ne zargasd az ismerőseidet, ha már nem élnek.
Örök nyugalom - tartsd tiszteletben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!