Vajon léteztek valaha valódi sellők? Lehetséges ez? Csúnyák voltak, vagy szépek? Gonoszak vagy jók? Hallani mendemondákat a szirénekről akik a tengerbe csalják a szerencsétlen férfiakat, akik aztán megfulladnak.
Kedves Kérdező !
Nem lehetetlen hogy léteznek , de én speciál nem hiszek bennük.De ez az én véleményem , ettől függetlenül te még hihetsz bennük..
Ezen a kérdésen már én is sokat gondolkoztam. Vajon hogy jutott ilyesmi az eszükbe??? Úgy gondolom hogy én hiszek bennük,de nem nagyon híresztelem mert azt mondják idióta vagyok.Pedig mindenkinek lehet saját vélemény :5.
Szerintem ragadozók (gonoszok),de szépek. A szirének pedig teljesen mások mint a sellők .
Az előbbinek üzenem, hogy a "ragadozó" nem egyenlő a "gonosz"-szal
De amúgy a bak csillagjegy is úgy néz ki, mint egy kecske halfarokkal. Márpedig egy sellő valószínűbb variáció egy "kecskehalnál". Szerintem a sellő is csak az emberi képzelet szüleménye, de ezzel nem állítom azt, hogy ne léteznének. A Da Vinci Learning (TV csatorna) reklámjából idézve: "jobban ismerjük a hold felszínét, mint óceánaink mélyét"
Én megpróbáltam a sellők hívogatását, és kaptam rá választ.
A hangjuk szép, de nem láttam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!