Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy bele szállt a...

Lehet hogy bele szállt a kutyába a másik kutya lelke?

Figyelt kérdés

Anyu tegnap mesélte, hogy az egyik munka társa mesélte neki, hogy mielőtt meg halt a kutyája az előtt kiskutya szagot érzett a felnőtt kutyán. (onnan tudja milyen a kiskutya szag mert minden kutyája eddig házba volt)

És elmentek egy meghívott nem tudom mire. És a két "kis" kutya játszott, de a mackó (így hívták a kutyájukat) bele esett a jég hideg halas tóba és szívrohamot kapott :(.

Sírtak egész éjjel, de találtak egy hírdetés hogy 7 hetes ugyanolyan palotapincsi eladó. El is mentek, meg hozták a kiskutyát, és onnantól kezdve MINDENT úgyan úgy csinált mint a mackó.

Oda pisilt. Csak azt ette meg mint a mackó, az volt a kedvenc játéka mint a mackónak, ugyanúgy kéretőzőtt fel az ágyra, ugyanúgy "kért",

szerintetek?

2011. jan. 5. 17:21
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
oda pisilt= az udvarra mert akkor kikéretőzött
2011. jan. 5. 17:23
 2/19 anonim válasza:
44%
nem olvastam el csak a kérdést.. de.. tuti nem humor kategória?!
2011. jan. 5. 17:44
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

A kutyáknak nincs lelkük.

A "lélek" az emberi agy működésének eredménye.

2011. jan. 5. 17:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. jan. 5. 17:49
 5/19 anonim ***** válasza:
21%

Nem valószínű, de azért aranyos kérdés:)

Biztosan teljesen más, mint Mackó, talán csak az ismerőseidnek annyira hiányzik a régi kutyus, hogy kétségbeesetten keresik a hasonlóságokat.

2011. jan. 5. 17:52
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
"kikéretőzött" ilyen szó van?
2011. jan. 5. 18:01
 7/19 A kérdező kommentje:
VaniliaHime: Köszönöm szépen a válaszod, te vagy az egyetlen aki normálisan válaszolt. A többiket figyelembe sem veszem. Mert addig még jó hogy elmondják a véleményük de hogy utánna kiröhögjenek, tiszta szégyen. De hát vannak ilyen érzéketlen taj parasztok, csak egy ártatlan kérdést írtam ki a TERMÉSZEFELETTI KATEGÓRIÁBA. pont erre van
2011. jan. 5. 18:43
 8/19 anonim ***** válasza:
41%
szerintem meg az első válaszon kívül mindegyik normális volt. De azt is elfogadhatónak találom, a hülye kérdésre hülye választ elvem alapján.
2011. jan. 5. 19:42
 9/19 A kérdező kommentje:

DE MÉGIS MI VOLT EBBEN A KÉRDÉSBEN A HÜLYE?? lécci mondd el ezt nekem.

Én hiszek abban ha van szellem (ha van) akkor a kutyáknak macskáknak mindenkinek van szelleme, és ha az ember szellem átszálhat emberbe akkor a kutyáé is meg minden állatnak is. Köszönöm a válaszod neked is

2011. jan. 5. 21:18
 10/19 anonim ***** válasza:

miaz hogy nincs ilyen szó?

ti mit használtok a kikéretőzött helyett??

2011. jan. 6. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!