Hisztek a világító szemű, vonyító lényben?
Figyelt kérdés
Széttép mindent, ami az útjába kerül. Lehetnek ilyenek szerintetek, sokat hallani azért róluk.2011. jan. 4. 11:06
1/16 anonim válasza:
Világító szemű, de nem vonyító, hanem mély hangon beszélő.
Goa'uld-nak hívják.
2/16 anonim válasza:
Háát őszintén... néha én is vonyitok és világit a szemem néhány pohár után! De nem gondoltam volna, hogy már hallottál rólam! :)
3/16 anonim válasza:
Én többször is láttam ilyentet a tévébe'... Akkó' mánpedig biztos, hogy létezik, különben hogy lenne benne?
4/16 anonim válasza:
Mármint a farkaskutyában? Hiszek, sőt, láttam is már néhány példányt! ;)
5/16 anonim válasza:
Persze, hogy hiszek, a kiscicám, itt szunyál mellettem. Mindent széttép, a múltkor az egyetemi jegyzeteimet szemelte ki például, a szeme is világít, és ha vadászós kedvében van, morogva-vinyákolva támad az ajtó mögül.
Igazi kis dzsungelharcos.
És több is van ilyen, pl a szomszédban is él egy.
7/16 A kérdező kommentje:
olyanokban, amik picit természetfelettiek, vagy legalább ritkán látni őket
2011. jan. 4. 14:20
9/16 A kérdező kommentje:
nem tudom, csak akik látták, azok mesélték
2011. jan. 4. 14:35
10/16 anonim válasza:
Minden a természet része! Nincs olyan élőlény,hogy természetfeletti! Nincs olyan szám,hogy matematikán kívűli! Vonyító,világító szemű! Mindíg világít a szemük?Hiszek bennük! Hiszem,hogy ők is tudják,létük a semmibe vész! Hiszem,hogy nem léteznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!