Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy néz ki egy démon és egy...

Hogy néz ki egy démon és egy szellem?

Figyelt kérdés

aki idézett az biztos látta de általában ezek láthatalanok

csak érzed(hallod)a jelenlététt?

szóval hogy néz ki egy démon?

lesznek akik hulyeséget fognak irogatni de hát legalább megnevettetik az embert:)

2010. dec. 31. 12:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Istennek van haragja? :O

Amúgy van olyan buddhizmus akkor ami jó? (szerinted) :)

2011. jan. 16. 01:26
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy van-e a buddhizmusnak olyan ága,amit nem kritizálnék. Talán a mahajana út, azaz a nagyszekér.Itt másokkal is törödnek,fontos az együttérzés. Magyarországon a vadzsrajana terjedt el vagyis a gyémánt út. Ami azt a veszélyt rejti magában, hogy energiákkal játszadozó, önző,sznob vagy megkattant embereket termel. De van egy nagyon jó kritika a neten a buddhizmusról, amit egy házaspár írt, aki régen nagyon bennfentes volt. Olyasmi alatt találod meg, hogy kalacsakra kritika.
2011. jan. 16. 23:01
 23/34 anonim ***** válasza:
Köszi! Csak mert én találkoztam buddhistával, van egy ilyen ismerősöm és ő nagyon jófej meg kedves és tud gyógyítani is valamennyire már.
2011. jan. 17. 12:51
 24/34 anonim ***** válasza:

Szerintem ő annélkül is jófej lenne, hogy buddhista. A buddhizmusban van olyan meditácó, ami gyógyításra van. De az csak egy mantra és vizualizáció. Nekem annyira nem jött be. Valószínűleg inkább reikit vagy más módszert használt.De ez egyébként is annál bonyolultabb dolog. Mert igazából a betegség rossz karmából ered, ezt tisztítja a buddhista meditáció, de csak saját magának.

De a legjobb "bűn tisztitó" szerintem Jézus és az önvizsgálat.

2011. jan. 17. 18:00
 25/34 anonim ***** válasza:
Hát én szerintem a démonok( ha léteznek) akkor nekik van testük. a sátán teremtményei én úgy gondolom, hogy rendes fizikai testük van. tehát megtudod őket érinteni meg minden. ennek ellenére be tudnak költözni az emberbe. a szellemeknek meg már nincsen semmi fizikai testük. rajtuk átlátsz átnyúlsz. viszont ha így van akkor most ahogy így késő éjjel eszembe jut. akkor a szellemek még is hogy tudnak tárgyakat megfogni és áthajítani a szobákon vagy ajtókat csapkodni. ah egyszer nincsen fizikai testük akkor csak átlebegnek a tárgyakon, de megfogni nem tudják őket. ez érdekes. a szellemekbe hiszek de erre csak most gondoltam.
2011. jan. 18. 01:40
 26/34 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom hogy léteznek vagy csak az agy játszik velunk!

lehethogy csak a tárgyakra furcsán vetodik rá a fény ezért ijeszto démon alakokat látunk mellesleg aki idézett nekem eddig mindenki bevalotta hogy nem volt semmi démon meg krixkrax.

Amúgy miért félunk mi emberek annyira a sotéttol?

2011. jan. 19. 20:05
 27/34 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Volt vagy lesz fogalmam sincsen a spektrumon pont erről. miért félünk a sötétben. láttam a bemutatót. nekem vannak ismerőseim akik idéztek démont érdekes dolgokat meséltek. még volt olyan is aki az angyalokat látta. fogalmazzunk finoman nem épp úgy mesélt róluk ahogy sokan gondolják.
2011. jan. 20. 01:11
 28/34 anonim ***** válasza:
Miért nem írod le, hogy meséltek róluk?
2011. jan. 20. 16:01
 29/34 anonim ***** válasza:

Oké leírhatom.

Ketten meséltek nekem a démonidézésről. Mindkettő jó ismerősöm, de ők egymást nem ismerik.

Az egyik azt mesélte, hogy tett egy utazást a pokolba. Látta a poklot. Mindenhol tűz volt ugyan akkor nem szenvedtek ott az emberek csak azok akik valamilyen útónmódon nem jutottak a mennyországba ugyan akkor nem voltak se sátánisták, se ateisták. elmondása szerint akik ateisták azok a pokolra jutnak ott viszont nem fognak szenvedni. Találkozott a sátánnal is akinek megcsókolhatta a lábát és Belzebubbal ehetett is kaját. Elég érdekesen hangzik, de így mesélte. én se hiszek el mindent mert nem vagyok sátánhívő sőt inkább úgy vagyok vele hogy nem hazudnak ugyan akkor ez csak olyan dolog amit ő gondol igaznak. azt nem tartom kizártnak hogy a sátánnal összefut, de hogy egyen a pokolba. nem tom milyen ott a kaja de kétlem, hogy emberi gyomor betudná fogadni.

a másik haver az angyalokat látta. elmondása szerint förtelmesek feltétel nélkül szolgálják az istent és csak arra várnak, hogy mikor lesz a jó és a rossz közötti háború elmondása szerint igazi gyilkosok semmi jóság nincsen bennük az emberek iránt. a másik meg hogy csak az léphet be a mennybe akit az isten is akar. magyarán élhetsz te a világ legnagyobb hívőjeként, de mind ez kevés az istennek nem vagy szimpi.

ennyit tudtam leírni. döntsétek el hogy igaz e vagy nem. szerintem is vannak benne megkérdőjelezhető dolgok. főleg a kajás rész.

2011. jan. 21. 14:14
 30/34 anonim ***** válasza:
Hát én ezt nem hiszem... Sztem az a pokol csak látszat volt így akarja odacsábítani.. A mennyorság meg nem ilyen szerintem... és az angyalok igenis jók..
2011. jan. 21. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!