Hogy néz ki egy démon és egy szellem?
aki idézett az biztos látta de általában ezek láthatalanok
csak érzed(hallod)a jelenlététt?
szóval hogy néz ki egy démon?
lesznek akik hulyeséget fognak irogatni de hát legalább megnevettetik az embert:)
Istennek van haragja? :O
Amúgy van olyan buddhizmus akkor ami jó? (szerinted) :)
Szerintem ő annélkül is jófej lenne, hogy buddhista. A buddhizmusban van olyan meditácó, ami gyógyításra van. De az csak egy mantra és vizualizáció. Nekem annyira nem jött be. Valószínűleg inkább reikit vagy más módszert használt.De ez egyébként is annál bonyolultabb dolog. Mert igazából a betegség rossz karmából ered, ezt tisztítja a buddhista meditáció, de csak saját magának.
De a legjobb "bűn tisztitó" szerintem Jézus és az önvizsgálat.
Hát nem tudom hogy léteznek vagy csak az agy játszik velunk!
lehethogy csak a tárgyakra furcsán vetodik rá a fény ezért ijeszto démon alakokat látunk mellesleg aki idézett nekem eddig mindenki bevalotta hogy nem volt semmi démon meg krixkrax.
Amúgy miért félunk mi emberek annyira a sotéttol?
Oké leírhatom.
Ketten meséltek nekem a démonidézésről. Mindkettő jó ismerősöm, de ők egymást nem ismerik.
Az egyik azt mesélte, hogy tett egy utazást a pokolba. Látta a poklot. Mindenhol tűz volt ugyan akkor nem szenvedtek ott az emberek csak azok akik valamilyen útónmódon nem jutottak a mennyországba ugyan akkor nem voltak se sátánisták, se ateisták. elmondása szerint akik ateisták azok a pokolra jutnak ott viszont nem fognak szenvedni. Találkozott a sátánnal is akinek megcsókolhatta a lábát és Belzebubbal ehetett is kaját. Elég érdekesen hangzik, de így mesélte. én se hiszek el mindent mert nem vagyok sátánhívő sőt inkább úgy vagyok vele hogy nem hazudnak ugyan akkor ez csak olyan dolog amit ő gondol igaznak. azt nem tartom kizártnak hogy a sátánnal összefut, de hogy egyen a pokolba. nem tom milyen ott a kaja de kétlem, hogy emberi gyomor betudná fogadni.
a másik haver az angyalokat látta. elmondása szerint förtelmesek feltétel nélkül szolgálják az istent és csak arra várnak, hogy mikor lesz a jó és a rossz közötti háború elmondása szerint igazi gyilkosok semmi jóság nincsen bennük az emberek iránt. a másik meg hogy csak az léphet be a mennybe akit az isten is akar. magyarán élhetsz te a világ legnagyobb hívőjeként, de mind ez kevés az istennek nem vagy szimpi.
ennyit tudtam leírni. döntsétek el hogy igaz e vagy nem. szerintem is vannak benne megkérdőjelezhető dolgok. főleg a kajás rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!