én is csak hallotam de lehet hogy rosszulemlékszem a nevére
vagy az aki mondta tévedett
vagy én irtam rosszul
2011. jan. 8. 17:29
12/34 anonim válasza:
Ok. Visszavontam a szemrehányást bocsi. Végül is mindegy, hogy hívják már a múlté.
Aki meg nem hiszi, hogy tényleg történek ilyen dolgok. Üzenem, ha pl. becsukjuk a szemünket, mert nem akarjuk használni egész másképp érzékeljük a körülöttünk lévő világot és szerintem nemcsak az 5 látható érzékszerv létezik (látás,hallás,szaglás,ízlelés,tapintás).
2011. jan. 10. 12:20
13/34 anonim válasza:
Voltaképpen az igazi démonoknak nem is tudjuk a nevüket
2011. jan. 10. 14:16
14/34 anonim válasza:
Van olyan kultúra, ahol többet tudnak, talán még neveket is. Főleg ahol még közeli a sámánisztikus gondolkodás. Pl. azt tudom, hogy a tibeti buddhizmusban Mahakala egy megszelídített démon. Az a története, hogy egy jogi rávette, hogy ezentúl a buddhista tanításokat védi. A katolikusoknál is van bővebb info,de ők inkább az arkangyalokat emelik ki. A modern ember, pedig inkább a tudományos-pszichológiai magyarázatokat adja. De valójában ugyanarra a problémát akarja megmagyarázni csak más szemüvegen keresztül. Azt például tudod, hogy a mentális betegségeket(is), amit valójában nem is értenek csak kategorizálják (azt hiszem BNO kód), megnevezik jellemzőik alapján. Mintegy elhitetik, igen ennek ez a neve, megfogtuk. De valójában ők sem igazán értik mitől fog meggyógyulni a páciens vagy mitől nem.
2011. jan. 10. 19:22
15/34 anonim válasza:
Még azt akartam mondani, hogy a vuduban vagy a fekete mágiában, cigány átokban vagyis ami Afrikából, Indiából jön nincs tapasztalatom és undorodom tőlük. Az az igazi démonológia, a Majákat is belevenném. Én azért nem sajnálom az ő szegénységüket,nyomorukat, mert annak oka az ő spiritualizmusuk. Magukra hozták Isten haragját a sok vuduval.
2011. jan. 10. 19:37
16/34 anonim válasza:
Egyébként nem érdekel, ha lepontoznak. Nem azért vagyok itt, hogy populista válaszokat adjak.
2011. jan. 11. 07:16
17/34 anonim válasza:
A szellemen át tudsz nyúlni, a démonon nem.
A szellem halálra rémiszt, az őrületbe kerget esetleg, a démon széttép.
És mindkettő megjelenik, ha csak rájuk gondolsz is. Jó éjszakát. :)
2011. jan. 15. 01:42
18/34 anonim válasza:
Én tudom hogy néz ki képeket is tudok róla adni:
Az első kép nagyon megrázó egy igazi démon van rajta erős idegzetűeknek ajánlom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!