Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy néz ki egy démon és egy...

Hogy néz ki egy démon és egy szellem?

Figyelt kérdés

aki idézett az biztos látta de általában ezek láthatalanok

csak érzed(hallod)a jelenlététt?

szóval hogy néz ki egy démon?

lesznek akik hulyeséget fognak irogatni de hát legalább megnevettetik az embert:)

2010. dec. 31. 12:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

én is csak hallotam de lehet hogy rosszulemlékszem a nevére

vagy az aki mondta tévedett

vagy én irtam rosszul

2011. jan. 8. 17:29
 12/34 anonim ***** válasza:

Ok. Visszavontam a szemrehányást bocsi. Végül is mindegy, hogy hívják már a múlté.

Aki meg nem hiszi, hogy tényleg történek ilyen dolgok. Üzenem, ha pl. becsukjuk a szemünket, mert nem akarjuk használni egész másképp érzékeljük a körülöttünk lévő világot és szerintem nemcsak az 5 látható érzékszerv létezik (látás,hallás,szaglás,ízlelés,tapintás).

2011. jan. 10. 12:20
 13/34 anonim ***** válasza:
Voltaképpen az igazi démonoknak nem is tudjuk a nevüket
2011. jan. 10. 14:16
 14/34 anonim ***** válasza:
Van olyan kultúra, ahol többet tudnak, talán még neveket is. Főleg ahol még közeli a sámánisztikus gondolkodás. Pl. azt tudom, hogy a tibeti buddhizmusban Mahakala egy megszelídített démon. Az a története, hogy egy jogi rávette, hogy ezentúl a buddhista tanításokat védi. A katolikusoknál is van bővebb info,de ők inkább az arkangyalokat emelik ki. A modern ember, pedig inkább a tudományos-pszichológiai magyarázatokat adja. De valójában ugyanarra a problémát akarja megmagyarázni csak más szemüvegen keresztül. Azt például tudod, hogy a mentális betegségeket(is), amit valójában nem is értenek csak kategorizálják (azt hiszem BNO kód), megnevezik jellemzőik alapján. Mintegy elhitetik, igen ennek ez a neve, megfogtuk. De valójában ők sem igazán értik mitől fog meggyógyulni a páciens vagy mitől nem.
2011. jan. 10. 19:22
 15/34 anonim ***** válasza:
Még azt akartam mondani, hogy a vuduban vagy a fekete mágiában, cigány átokban vagyis ami Afrikából, Indiából jön nincs tapasztalatom és undorodom tőlük. Az az igazi démonológia, a Majákat is belevenném. Én azért nem sajnálom az ő szegénységüket,nyomorukat, mert annak oka az ő spiritualizmusuk. Magukra hozták Isten haragját a sok vuduval.
2011. jan. 10. 19:37
 16/34 anonim ***** válasza:
Egyébként nem érdekel, ha lepontoznak. Nem azért vagyok itt, hogy populista válaszokat adjak.
2011. jan. 11. 07:16
 17/34 anonim ***** válasza:

A szellemen át tudsz nyúlni, a démonon nem.

A szellem halálra rémiszt, az őrületbe kerget esetleg, a démon széttép.

És mindkettő megjelenik, ha csak rájuk gondolsz is. Jó éjszakát. :)

2011. jan. 15. 01:42
 18/34 anonim ***** válasza:
26%

Én tudom hogy néz ki képeket is tudok róla adni:

Az első kép nagyon megrázó egy igazi démon van rajta erős idegzetűeknek ajánlom

Démon: [link]

A másik kép egy szellem, amit nem találtam meg, de a szellemek rémét megtaláltam: [link]

2011. jan. 15. 12:52
 19/34 anonim ***** válasza:
30%
Remélem, hogy én megnevettettelek.
2011. jan. 15. 12:53
 20/34 anonim válasza:
nézd a Szellemjárás c. műsort, ott sok szó esik ilyenekről, és teljesen laikusok is megértik
2011. jan. 15. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!