Szerinted képzelődött?
Ezt a barátnőm mesélte. Nem hazudott, az biztos:
Amikor kicsi volt az anyja elvitte az egyik pácienséhez (az anyja természetgyógyász). A néninek volt 9 macskája, mert félt egyedül. Leültek a fotelba, beszélgettek, nézték a tüzet. A barátnőmet nem érdekelte a beszélgetés, csak nézte a tüzet. És egy pasi jelent meg benne, mosolygott (de nem olyan kedvesen, hanem gonoszul), és szarvai voltak. A barátnőm azt mondta, hogy olyan mint ahogy az ördögöket ábrázolják. Pár másodpercig látta, aztán könyörgött, hogy menjenek haza.
Szerinted hazudott? (Legjobb barátnőm, nem tenne ilyet) Képzelődött? Vagy más?
9 évesen én képzeletbeli robotokkal harcoltam az udvaron. Ez elég válasz vagy ki kell mondjam, hogy nem, nem hazudott valószínűleg képzelődött/elaludt.
Az pedig, hogy te ezt el akarod hinni igen durva képet fest a szellemi szintedről.
Az agy néha különös dolgokra képes.Ha előzőleg valami ijesztőt látott,akkor könnyen oda tudta képzelni azt a fejet,ha olyan árnyalatokban égett a tűz.
Szerintem ez természetes.Amikor én pár éve megnéztem a Texasi láncfűrészest,akkor éjszaka enyhe fénynél látni véltem bőrpofát.Na de csak egy pillanatra.Aztán rájöttem,hogy a szekrényre akasztott kabátom és némi árnyék okozta ezt.
Még a mai napig is előfordul hasonló.Amikor az erdészetnél dolgoztam,akkor a cserjés részen is igen furcsa és félelmetes dolgokat láttam.Aztán megnéztem jobban,és rá kellett jönnöm,hogy csak a fantáziám szabadult el.Ezt a sok horror film is okozhatja,vagy a TV,újságok,képek stb.
Nem vagyok pszichológus,de szerintem már annyira reálisan meg tudják csinálni az ilyen filmeket,hogy az ember agya nem tud különbséget tenni valóság és koholmány között.Tudat alatt rögzül az,hogy attól a szörnytől,szellemtől,gyilkostól félni kell.Ha csak hasonlót látunk árnyékok,alakzatok vagy a tűz színkontrasztjai között,akkor természetes,hogy az "ellenségünk" képét látjuk benne,akitől félünk.
Szerintem abszolút hihető,hogy látta azt a fejet,de nem kell egyből paranormális dologra gondolni.Előbb jöjjenek a tudományos válaszok! :)
21/f
hát sztem biztos nem fog ilyeneket hazudni.De ez már nem fog kiderűlni hogy mi lehetett...
meg egy kisgyerek magától nem fog ilyeneket képzelődni.
Kedves első:
Te csak ne tudd, hogy nekem milyen a szellemi szintem, jó?
És egy szóval nem mondtam, hogy 9 éves volt. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!