Hiszel a démonokba és a megszállottságban?
tegnap 10:31-nek
Szellemek: ezek csak gonoszak és nem elhúnyt emberek lelkei. A mennyből és a pokolból nincs visszaút.
Engem Jézus "kimentett a mocsárból", amibe belesüllyedtem. Ezután kezdtem el igazán hinni Ő benne. Aztán eljártam gyülekezetekbe és éreztem a szentlélek jelenlétét és végtelen boldogságot.
Tudod a Biblia nem egy ember élete alatt született. Ez nem csk egy "könyv", ez Isten igéje. De kezdd el olvasni, csak ajánlani tudom.
Ha képes vagy szellemekben hinni akkor Jézusban is.
Ehh, ismet egy vallashaboruba csoppentem?...
Mire jo ez, emberek?
Na akkor mar ebbe en is beszallok. :) Az en nezopontom szerint a Biblia egy hasznos tanacsokkal teli konyv, ami alapjan a regi emberek lefektethettek az alapveto erkolcsi normakat, egy tortenetbe foglalva. Olyan, mint amikor a kisgyereknek elmondjuk a teknos es a nyul tortenetet, es felfogja belole, hogy "lassan jarj, tovabb ersz"... Csakhogy!!!!!!! Es ez nagyon fontos! Az utana kovetkezo papsag kiforgatta az egesz vallas mibenletet, hiszen a keresztenyseg (a Bibliat es egyeb irasokat olvastam, tudom mirol beszelek) eredeti mivolta NEMCSAK arrol szolt, hogy higyjunk valamiben, hanem, hogy legyen egy altalanossagban elfogadott emberi ertekrend. Gondoljunk a tizparancsolatra, mik vannak benne? Ne olj, ne lopj, ne paraznalkodj (magyarul ne csald meg a feleseged/ferjed), tiszteld szuleidet, felebaratodat... Ma mar a normalis emberekben ez osztonszeruen bele van kodolva, hogy azert nem fog gyilkolaszni, mert neki ahhoz van kedve, es azert nem tart haremet, ha van otthon egy szereto csaladja.
En nem vagyok kereszteny. Az en hitvilagomban leteznek nem-lathato letezok, lelkek, szellemek, mindegy, hogy hivjuk oket, amiket gyerekkorom ota tapasztalok. Velemenyem szerint az osi emberek (a civilizacio rohaos fejlodese elottiek) meg ereztek, hogy rajtuk kivul rengeteg ero formalja a vilagot azza, ami valojaban. Tudomanyunk sokmindent elert, de bizonyos kerdesekre velemenyem szerint csak a 3. evezred vege fele kapunk valaszt, akkor majd tudomanyos bizonyitekokkal is ossze lehet szerintem kotni bizonyos osi elmeleteket a szkeptikus emberek altal erzekelt valosaggal.
Tegyuk fel, hogy leteznek rajtunk kivul mas erok, amik kepesek valtoztatni egy hangyanyit a valosagunkon. Csak tegyuk fel. Ha ez igy van, abbol logikusan kovetkezik, hogy akkor mi is kepesek vagyunk erre. Ezt mindenki tudja, hogy akaratero kerdese minden. A hit az akaratero megerositesere szolgal, hiszen semmi mas nem ad akkora belso energiat, minthogy bizol valamiben...
Voltam halalkozelben, el tudnam meselni, de mar igy is nagyon sokat irtam, ezt majd inkabb akkor reszleteznem, ha kerdezitek.
A lenyeg: rajtunk kivul rengeteg ero van a vilagban, amik kevesbe vagy jobban befolyasolhatnak minket. Egyebkent az en hitem ugy tartja: azt teszel, amit jonak latsz, de masnak es magadnak ne arts vele; minden amit teszel, kesobb visszahat rad valamilyen formaban. Ha a lelkedben nincs rossz erzes, tedd meg.
én olvastam ezt a könyvet, tényleg megdöbbentő...
és ez csak egy példa a sok közül, amikor valaki 'visszajött' az életbe, de talán nem a visszajött kifejezés a helyes, hanem a visszaküldték..
Démonok vannak, és valószínűleg azokat az embereket szállják meg, akik hagyják, vagy kérik. Vannak ezek a szellemidézések, amikor egy idézőkörben elmondják a dolgokat, amit ilyenkor kell. Hallottam pár történetet, amikor pár tinilány poénból csinált egy ilyen idézést... évekig 'nem tudtak aludni', teljesen megbolondultak, végül szelleműzést kellett rajtuk végrehajtani. Vannak akik kérik a sátánt, ez sátánizmus. De gondoljunk csak bele... Isten a fény, a sátán a sötétség, az emberek és az állatok megbolondulnak, hogyha sokat vannak a sötétségben.
07:27 és szívesen megalhatnám a történeted
A nagyapám szülei nem törődtek a nagyapámmal.Teljesen kitagadták és elüldözték még tiz éves korában.Katona iskolába menekült és a háború kitörtével nagyon sokmindenbe belekeveredett csak azért hogy az életét mentse haláltáboroktól kezdve minden.
Vallástalan tévelygő családban nőttem fel.A családunk olyan volt mind léggömb csak céltalanúl bolyongtunk amerre a szél fújt.Nyiltan is sokan átkoztak minket és az elmeintézettől kezdve minden poklot bejártunk.Elveszitettünk mindent amink volt és nyomorogtunk adósságba és bűntetésekben.Láttam ahogyan a szüleimet elnyeli a bűn de nem tehettem semmit.A testvérem már nem birta látni ezt a kinylódást és a háborúba menekült(nem lett semmi baja azon kivül hogy olyan sok szörnyűséget látott de ő is eladta a lelkét az ördögnek azért hogy túlélhesse és kicsit olyan lett mint Rambo)Én ekkor 8 éves voltam és nem tudtam mit tegyek.Szinte megbénultam az iskolai eredményim egyre romlottak és minden összedölt úgy éreztem mintha valmi elnyelne.Hazudtam mások kárára raboltam és bementem a férfiak közé aki természetesem nem hagytak szűzen.De testem helyett leginkább a lelki szűzességemet vették el a mocskosságukkal.Mig egy napon 15 évesen gyógyszeres öngyilkosságot kiséreltem meg.Az orvosok hazaengedtek azzal hogy nem lakhatok otthon.Fúrcsa hogy amikor valaki bajban van akkor az italt és a bűnt vállasztja .NAgyon fontos hogy legyen valaki aki jó pédát mutat nekünk abban hogy hogyan kanalazzuk ki magunkat a sárból.
Ezek után nem is tudom hogy lehet e mást hinni mint hogy igenis léteznek démonok és mi több mi magunk hivjuk meg őket vendégeskedni lelkünk meleg páholyába.Hogyan állitsam meg hogy ez generációkon keresztül igy folytatódjon?Hogyan mentsem meg a családom vagy hadjam őket és csak a saját bőröm mentsem?
01-02 10:48 Vagyok
18:41
mi miatt?:D
19:41
Ha ez a dolog jelenleg is zajlik, akkor csak egy dolgot tudok ajánlani...Nem tudom, hogy mennyire vagy vallásos, de ilyen helyzetekben a hit, és az imádság szó szerint Csodákra képes. Sok család sorsa fordult jó irányba, mert valamelyik családtag elkezdett imádkozni a családjáért. Ez az egyetlen dolog, amit ajánlani tudok, de semmiképp ne hagyd őket magukra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!