Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hiszel a démonokba és a...

Hiszel a démonokba és a megszállottságban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 19:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele,hogy hiszem ha látom...
2010. dec. 26. 19:14
 2/18 anonim válasza:
Igen, a barátnőmet egyszer megszállták. Borzasztó volt! Teljesen kifordult önmagából... aztán szerencsére kapcsolatba kerültünk egy pappal, aki vállalta a démon kiűzését. Azót minden a régi, szerencsére... Isten segített!
2010. dec. 26. 19:23
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez nem hit kérdése.
2010. dec. 26. 19:57
 4/18 anonim ***** válasza:

Mindegy, ha hiszed, ha nem... Attól még jelen vannak. A Bibliában olvashatsz ördög(démon)-űzésekről többekközött Máté könyvében is. Ezek a lények MINDÍG rosszat akarnak neked és a rosszra csábítani. Itt egy átfogó olvasmány: Derek Prince: Démonológia.

A földi élet a DÖNTÉS szakasza. Ezen múlik az örök élet, vagy kárhozat.

2010. dec. 26. 21:03
 5/18 anonim ***** válasza:
21:03 Én nem akarlak megbántani vallásos mivoltodban, de ez ritka nagy f*szság ám, amit írtál!
2010. dec. 26. 23:06
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszek bennük, de megszállt egy. :D
2010. dec. 26. 23:32
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

23:06 Üdv. Ezt te nem értheted, mert egyszerű, ember vagy, aki csak azt hiszi el, amit lát és hall és megtud fogni. Amit látsz az csupán a fizikai világ. Az életben jelen vannak a jó és rossz dolgok is, melyeknek gyakran mi magunk vagyunk az okozói. A démonok a Sátán szolgái, útálják az embert, mert Isten teremtménye, ezért ahol és amikor tudnak ártanak nekünk.

Olvass ezekről a dolgokról sokat és talán megérted, mert az élet sokkal bonyolultabb, mint gondolnád. Itt van még egy olvasmány: Derek Prince: Átok és áldás.

Egyébként mit gondoltok, mi ennek az életnek az értelme? Mi jön ezután? Hát ez, Barátaim csak RAJTATOK múlik.

2010. dec. 27. 10:51
 8/18 anonim ***** válasza:

-Vannak gondolatok, hisztek bennuk?

-Neeem, mert en csak azt hiszem el, amit latok!!!

-Ja, akkor meg hulye vagy, mert nem tudsz gondolkodni, s akkor nem vagy tobb egy novenynel.

Tehat, gondolom mindenki hisz a gondolatokban, a szepsegben, a josagban, a szeretetben, stb. Hiszunk a szavaknak, amelyeket se nem latunk, se nem vagyunk kepesek megfogni, megis elhisszuk. Akkor miert ne hinnetek peldaul az ordogben/demonban?

Ha sikerul megcafolni ezt, szoljatok. :)

2010. dec. 30. 18:24
 9/18 anonim ***** válasza:
A megszálottságnak is több formája van. A démon álltali megszállottság valami olyasmi, mint a mérgezés. Egy démon képes megszállni az embert -legtöbbször annak akaratát irányítva. A történelemben számos olyan eset ismert, amikor addig normálisan élő embereket szállt meg egy démon. Sajnos azonban a démoni megszállottságot sokszor keverték a hisztériával, vagy a lelki elnyomás és feszültség által kiváltott hirtelen kitörésekkel. Ezért van az, hogy napjainkban a legtöbb ember -ilyen esetet olvsva- inkább ez utóbbinak tudja be a dolgot. A démonok persze léteznek, de azt nem tudom, mi válthat ki egy megszállást, vagy miért ragaszkodik egy démon egy adott személyhez. Egyes afrikai törzsek hite szerint a démon egy másik ember szolgálatában is képes ilyen megszállásra, vagyis a varázsló eszközként képes azt használni egy adott személy irányítására. Valami ilyesmi hagyomány átalakult változata lehet az ún. voodoo-babák használata is.
2010. dec. 31. 01:40
 10/18 anonim válasza:
4%

,,A földi élet a DÖNTÉS szakasza. Ezen múlik az örök élet, vagy kárhozat."

Igen? ...és ezt honnan tudod? Valaki visszatért a halálból, és mindezt elmondta neked? Fúúú, ne élj bűnös életet, mert akkor a Pokolra jutsz, és szenvedni fogsz az idők végezetéig... én is átéltem, és hidd el nem kívánom, neked. Aztán jött egy másik, aki elmondta, hogy ő egész életében tiszta életet élt, és a Mennybe jutott, és ott meg milyen jó... Igen? Akkor minek jött vissza?...

Na, jó, mindegy arra akarok célozni, hogy ahhoz, hogy ezeket valaki/valami tudja, ahhoz meg kellett halnia, és vissza kellett jönnie az élők sorába... Ja, Hogy ott volt Jézus! Ő feltámadt! Praise the Lord! Tényleg! ...és ez miben volt? A Bibliában, ami csak egy könyv... és hála az Egyháznak, a világ legnagyobb Best Seller-e lett, pedig valójában -bocs, a kifejezésért- sz*rt sem ér... egy beteg ember, vagy beteg emberek beteg szüleménye...

Ez olyan, mint hogyha -mivel én nagy Agatha Christie rajongó vagyok- gyilkosság, vagy rablás történne a családban, vagy barátoknál, és én fejvesztve keresném Poirot-t, vagy Miss Marple-t.

De a kérdésedre visszatérve... Hiszem, hogy vannak szellemek... vagy valami ilyesmi... sőt, biztosan tudom, mert már láttam is. Ezek között vannak jók, és rosszak, csak úgy mint az emberek közt... a rosszakat nevezhetjük démonoknak is...

2010. dec. 31. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!