írtok rémtörténeteket?
mármint hogy saját vagy olyat ami nektek tetszik írjatok már párat
előre is köszi :D
de értettem
csak engem az ilyen nem szokott megijeszteni
Értem, mindenkinek más ijesztő.:) Amúgy nekem ez az egyik kedvenc rémtörténetem: Egyszer volt, hol nem volt, négyszögletű kerekerdő közepén, állt egy fáradt vadász, aki épp befejezett egy hosszú vadászatot. Kezdett sötétedni és mivel eltévedt, úgy döntött, hogy elindul egy irányba, míg ki nem kerül az egyre nyomasztóbb lombozat közül. Körülbelül egy óra után, talált egy kis kunyhót egy apró tisztás közepén. Rádöbbenve, hogy milyen sötét lett, úgy döntött, hogy megnézi, el tud-e tölteni egy éjszakát a fent említett kunyhóban, mondjuk például. Megközelítette az ajtót és észrevette, hogy az félig nyitva van. Senki sem volt bent. A vadász lefeküdt egy egyszemélyes ágyra, úgy döntve, hogy majd reggel mindent megmagyaráz a tulajnak.
Ahogy körülnézett a kunyhóban, meglepődött, hogy sok-sok portré veszi körül, mindegyik hihetetlen részletességgel megfestve. Kivétel nélkül az összes a vadászt bámulta, az arcukon gyűlölet és megvetés látszott. Amikor visszanézett, rendkívül kényelmetlenül érezte magát. Végül egy kis erőfeszítést tett, hogy figyelmen kívül hagyja a gyűlöletteli arcokat és befordult a fal felé. Már nagyon kimerült volt, úgyhogy elaludt.
A következő reggel, amikor a vadász felébredt, megfordult a váratlan napsütésbe pislogva. Felnézve észrevette, hogy a kunyhóban nem voltak portrék, csak ablakok.
uhh:D
ez azért már hátborzongató kicsit :D
akkor minek írsz?:D nem neked kell h ijesztő legyen
téged senki nem kérdezett... pff...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!