Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » írtok rémtörténeteket?

írtok rémtörténeteket?

Figyelt kérdés

mármint hogy saját vagy olyat ami nektek tetszik írjatok már párat

előre is köszi :D

2010. dec. 5. 20:03
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
Jólvan akkor:D megnyugodtam :D
2010. dec. 28. 15:37
 32/48 anonim válasza:
Én is megnéztem a youtube-os vidit xd ( még jo hogy tudok vakírni gép en) : )
2010. dec. 28. 19:23
 33/48 anonim ***** válasza:
De am takar vmit ez a "Mereana mordegard glesgorv"?Mármint van értelme?Jelent vamit?
2010. dec. 30. 09:13
 34/48 anonim ***** válasza:
Uhh most nem viccelek,megtaláltam az igazit!Lehet hogyvan alapja ennek az egésznek?De b***i ott volt a furás han meg minden és a videó 2:52 volt.És b***i még az a zene is......
2010. dec. 30. 09:18
 35/48 anonim ***** válasza:
*fúrás hang
2010. dec. 30. 09:18
 36/48 anonim ***** válasza:
Ja láttam én is, am eléggé beszaratós feje van a csávónak a videón.XD Meg a fúrós hang is. brrr
2010. dec. 30. 10:43
 37/48 anonim ***** válasza:

Na, írok neked még egy rémsztorit: Akármelyik városban, akármelyik országban, keress egy elmegyógyintézetet, ahová be tudsz jutni. Amikor eléred a recepciót, mondd hogy meg szeretnéd látogatni azt a beteget, aki a Vég őrzőjének mondja magát. Gyermeki félelem fog költözni az ott dolgozó arcára, majd elvezetnek az épület egyik eldugott szegletében lévő szobához. Amit hallani fogsz, az valakinek a visszhangzó szavai, ahogy magához beszél egy olyan nyelven amit nem fogsz érteni, de mélyen érezni fogod a kimondhatatlan félelmet amit gerjeszt benned.

Ha a beszéd abbamarad, állj meg és gyorsan mondd hangosan: "Csak átkelek itt, csupán beszélni szeretnék." Ha még mindig csendet hallasz, menekülj. Rohanj, és ne állj meg semmi estre sem, ne menj haza, ne szállj meg valahol, csak fuss, és aludj ott, ahol összeesel a kimerültségtől. Reggelre megtudod, hogy megmenekültél-e.

Ha újra hallod a hangot miután kimondtad ezeket, menj tovább. Amikor odaérsz a cellához, egy ablaktalan szobát fogsz látni egy emberrel a sarokban, aki ismeretlen nyelven beszél és ringat valamit. Egyetlen kérdésre válaszol csupán: "Mi történik ha mind összegyűlnek?" A szemedbe fog bámulni, és megválaszolja a kérdést borzasztó pontossággal. Sokan őrülnek meg abban a cellában, sokan eltűnnek a találkozás után, és néhányan véget vetnek az életüknek. De a legtöbben a legrosszabbat teszik. Te is azt fogod akarni. De tudd, hogy ha megteszed, abban a szobában halsz meg, azon személy keze által.

Minden itt leírtnál félelmetesebb.

Meg akarod majd nézni a Dolgot, amit a kezében tart. Ez a Dolog az egyik az 538 közül. Sosem gyűlhetnek össze. Soha.

2010. dec. 30. 11:35
 38/48 A kérdező kommentje:

tegnap 11:35

ez nem is olyan ijesztő :D:D

2010. dec. 31. 15:49
 39/48 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, ha beleképzelsz egy kis történetet, meg elképzeled, akkor elég félelmetes. Akkor mondj egy számodra félelmeteset.:D
2011. jan. 1. 17:47
 40/48 anonim válasza:
:O Fú ezek ijesztőek! A videót meg meg se merem nézni!
2011. jan. 2. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!