Szerintetek ez mit jelenthet?
én már régóta félek a szellemektől. igaz még nem láttam eggyetsem de de látnék eggyet nagyon megilyednék.mindig csak lámpafénynél alszok el és közbe nézem az ajtomat a tükrömet és aztis h melettem belül nem e fekszik valaki. nemtudom miért van ez..
Ráadásul a barátom eggyik este ment haza tőlem és látott az utcán egy alakot.. aztán ahogy gyalogolt továbbegyre közelebb volt hozzá és azt látta h nyujtsa felé a kezét majd jön egy auto és elcsapja a szellemet. késöbb nem volt ott semmi.. amikor elmesélte nagyon megoyledtem. biztos h nem hazudik nekem mert tudja h nagyon félek.. és sosem hazudunk egymásnak. eztsem akartam elmondani én szedtem ki belőle. azelött ő sem hitt a szellemekbe.. sőt mindsig csak nevetettrajtuk volt már h pl furcsa árnyat látott este a szobájában és csak nevett. aztán én arra gondoltam h azért látta ezt a szellemet amitől már megiyledt. h többet ne nevesse ki őket mert léteznek. és csak rá akartam iyleszteni..
azóta már ő is hisz bennük. és azóta eggyetse látott.
nektek mi erről a véleményetek??
hát még fiatal vagyok ehhez.bocsiii
de normális válaszokat kérek :)
Lol OMFG! Én is láttam azt a szellemet, én magam ütöttem el. Csak akkor vettem észre, amikor már ott volt előttem. Nagyon megijedtem... :S
...ezért nem lövöm be magam többé vezetés előtt.
Amúgy a barátod csak ugratott, vagy annyira belebeszélted a hülyeséget, hogy ő maga is elhitte, és halucinált magának egy szellemet. Szokott ilyen lenni.
"biztos h nem hazudik nekem mert tudja h nagyon félek.."
Szerintem épp ez miatt szivatott téged ezzel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!